• O2T na Innovation Day Autor: ~123q [89.64.67.*]
    Wiosenna edycja GPW Innovation Day – już 13 maja!

Wspólnie z GPW zapraszamy na wydarzenie poświęcone inwestowaniu w innowacje: od IT, e-commerce, deep tech, space, po media, medycynę oraz sport i rekreację.
    Termin: 13 maja (wt.), start g. 9:30
    Miejsce: Sala Notowań, GPW, ul. Książęca 4, Warszawa

Prezentacje czołowych spółek innowacyjnych, m.in.:  Benefit Systems SA , Grupa Wirtualna Polska   DataWalk,   ANSWEAR.com  Agora SA,  Creotech Instruments S.A. , Vercom S.A. ,  Medinice S.A., Grupa PTWP ,Cloud Technologies S.A.,one2tribe
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~123q [217.119.65.*]
    Do tego wydarzenia spokojne zbieranie. Po nim może być przełom i szersze dostrzeżenie spółki.
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~day [83.7.166.*]
    ale przełom dzis :) historyczne rzeczy chyba nasz nadworny dzis oglosil
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~Wiedza [37.248.201.*]
    Przyznać się ilu z was obejrzało prezentację One2Tribe? Obejrzyjcie i możemy podyskutować. Osobiście zostaję na dłużej.
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~Inwestor [5.102.67.*]
    Oglądałem , też zostaje perspektywy obiecujące zobaczymy jutro
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~innovator [83.7.152.*]
    No to posiedzisz tu jeszcze długo bo najpierw ktoś połaczeniowe musi odebrać a jak widzisz odbieranie się szybko skonczyło, kiedy ustawila sie dluga kolejka chetnych do oddawania po 38 a nie po 33 jak do niedawna. Jak biznesik bedzie organicznie rósł po 30 proc rocznie to szalu nie bedzie i masz zamrazarke na dlugie lata.
    Trzeba umieć czytać raport , niewiedza tym skutkuje że może pisać strata ,ale jak nie przeanalizujesz to można gdybać ten raport to pokazuje pod względem straty rok do roku jest redukcja o 60% jak i inne parametry są o wiele lepsze
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~dżepetto [5.173.233.*]
    tak tak , po kursie widac ,ze jest super - brawo Ty . powodzenia
    Na kurs nie patrz bo mało rozpoznawalna spółka , mało kto się interesuje no cóż dają tanio zbierać dla mnie super!
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~dżepetto [5.173.233.*]
    cyt ,, na kurs nie patrz ,, no to sie uśmiałem , a na co mam patrzec na Koszty zarzadu - 490k - 1 kw i 2,2mln w ubiegłym roku . a spółka ciagle na minusie jedzie odstraszając inwestorów . to jak ma być rozpoznawalna ? . powodzenia
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~Carol [89.151.30.*]
    dżepetto, musisz zdać sobie sprawę, że dużo nauki przed tobą. Raczej kariery na giełdzie nie zrobisz. Bez urazy ale milionerem nie będziesz. pozdr
    Dalej zaklinaj rzeczywistość :)
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~Dżepetto [5.173.248.*]
    Ile ja już takich bankomatów na 2 nogach uświadamiałem -niezlicze grając na Amice , Cersanicie , Domplaście Optimusie czy Juwentusie . Świetnie że jesteście -bo zawsze można upchnąć komuś akcje i nie grozi nam już NS . Spółka -wysaali sobie z palucha cene 54 gr za akcje niby ratując trupa . Cena akcji spadła do 22 i oscyluje miedzy 30-40 gr . Zamiast podnieść cene choćby do tej wyssanej , by pokazać akcjonariuszom że można z nimi zarobić , że bedą dbali o Twoje pieniądze to na 40% stracie piszą , że zastanawiają sie czy z akcjonariuszy bankomatu nie zrobić . Jakież to standardowe zachowanie na NC -prawda ? . Średnia ilość akcji to około 150 mln -dośpiewajcie sobie reszte . Najpierw niech zarząd pokaże że można z nimi zarobić to sie zastanowie czy ich dofinansuje bo na razie - NIE . Powodzenia
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~Carol [89.151.30.*]
    Niestety potwierdziłeś, że jesteś mały. I taki pozostaniesz. Nie kupuj, obserwuj. Mam ponad 1% w tej firmie i spokojne obserwuję.
    30% wzrostu rocznie to minimum zachowawcze. Potencjał jest sporo większy. MImo wszystko pozdrawiam.
  • Re: O2T na Innovation Day Autor: ~dżepetto [5.173.227.*]
    rurka Ci zmękła - i słusznie . mam 5 mni na tą spółke wiec bede sie streszczał . jak zarzad zobaczy ,że ma na pokładzie świadomych akcjonariuszy , którzy oczekują zysków na akcjach , to zacznie traktować ich poważnie . Bez nas darmowego dofinansowania spółki nie bedzie . Powodzenia
[x]
ONE2TRIBE -4,38% 0,26 2026-01-02 16:16:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.