• trzymają kurs, ciekawe Autor: ~huncwot [185.137.250.*]
    ciekawe czy trzymają kurs, aby technika się zgadzała? Przecież tutaj widać, że każdy większy zakup jest zasypywany i kurs specjalnie dołowany. Czekają na mocniejszy impuls zeby bylo wybicie?
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~DobraRada [146.70.48.*]
    Spokojnie ty wszystko jest trzymane do 30 kwietnia pozniej ruch w dół pi wynikach ( zalecam trzymać gotowke bo bedzie promo) a później juz tylko pozytywnie informacje. Hihihi
    Podbijaja I zasypuja sobie nawzajem zeby jakies ruchy na papierze byly bo lipa by byla wypasc z w80 hihi i dobrze robia hihi
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    Wszyscy doskonale wiedzą o kiepskich wynikach i jak wiemy to już przeszłość i zero zaskoczenia tak więc teoria trochę naciągana.

Z nieciepliwością czekam kiedy w końcu uzyskają certyfikację VCAST i Bittium zacznie zarabiać, bo to ślimaczy się niemiłosiernie .....
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~DobraRada [146.70.48.*]
    Kolego Ankieter, albo nie wierzysz w co piszesz, albo masz dziś wyśmielite poczucie humoru.
    Tu każda powtarzam każda okazja do zdołowania kursu bedzie wykorzystana.hihihi
    Wszyscy wiedzieli ,że będą tragiczne wyniki za 2 czy 3 q i też miały być w cenie hihihi
    Pisz co chcesz ja tam 20% kapitalu trzymam w gotowce na promo po wynikach.
    A certyfikat bedzie po wynikach ,logiczne.
    Ale oczywiscie mogę sie mylic i pociag odjedzie hihihi
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Obserwator [37.109.150.*]
    Możesz mieć tutaj rację.
    Ale czas pokaże
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Najlepsze sa wpisy typu:” ale oczywiscie moge sie mylic…”. Tak, one zdecydowanie wiele wnosza do dyskusji. Obecnie mamy konsolidacje pod oporem wiec poki nie wybije to bedzie sie mielic i mielic. Potrzebne sa nowe duze umowy, bez nich paliwa nie bedzie
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Marco1981 [217.28.134.*]
    Pisałem na początku lutego, że kurs posiedzi na 27 zł. Dobrze, że nie spada. Gorsze rzeczy miałem na GPW niż konsolidacja w tej samej cenie.
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Ankieter [77.65.209.*]
    No ja nie spodziewam się w najbliższym czasie nowych dużych umów, wygląda, że zasoby wdrożeniowe przeznaczono na grubego z USA i Bittium.

Moim zdaniem zapalnikiem będzie rejestracja VCAST i start monetyzacji Bittium, chociaż oba tematy mają niemiłosierne opóźnienia.

• Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Bida [149.88.104.*]
    Za to twoje wpisy niki sa bardzo edukujace. Ciagle wszystko na NIE . ŻENADA. Zamiast oceniac innych ocen siebie i swoja przyszłość na papierze.
  • Re: trzymają kurs, ciekawe Autor: ~Amadeusz [146.70.42.*]
    Kolega tęczowy znow zaczyna swoją narracje hahah
    To co kiedy zaczniesz pisać o 22 czy 12zl ?
    Przecież u ciebie to chleb powszedni hahahh
  • Re Dobra Rada Autor: ~ixi [37.31.26.*]
    Napisałeś to co wszyscy myślimy. Wydaje się to jednak zbyt proste. Pewnie MDG nas czymś innym pozytywnie zaskoczy - pewnie po wynikach. Przekonamy siee juz niebawem.
  • Re: Re Dobra Rada Autor: ~Niki [145.14.241.*]
    Widze ze niektorzy kontestuja moj wpis, no to napisze w stylu forum: bedzie roslo, ale oczywiscie moge sie myslic. Moze tez spadac, ale moge sie znowu mylic. Wtedy zatem bedzie stalo w miejscu:) niech kazdy wybierze sobie swoj scenariusz i poprosze lapki w gore!
  • Re: Re Dobra Rada Autor: ~DobraRada [37.120.235.*]
    To ja podsumuje Twoja dzisiejsza aktywność.
    Clown zasze bedzie clownem I tak od 2022r
[x]
MEDICALG -1,15% 38,65 2025-09-22 17:01:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.