• TEN ZASTÓJ ŚWIADCZY O TYM ŻE TO MOCNO... Autor: ~keri [91.237.77.*]
    ten zastój świadczy o tym że to mocno runie w dół bez ograniczenia i możemy ujrzeć -40% to zaczyna być podejrzane, upadłość ?
    co o tym sądzicie
  • Re: TEN ZASTÓJ ŚWIADCZY O TYM ŻE TO MOCNO... Autor: ~maniutek [188.146.8.*]
    już niżej Tobie się chyba nie da upaść.
    Upadłeś konkretnie :)
  • Re: TEN ZASTÓJ ŚWIADCZY O TYM ŻE TO MOCNO... Autor: ~keri [91.237.77.*]
    szkoda z Tobą polemizować ,ale jak masz argumenty co do medapp to przeczytam ,a co do frustracji i nienawiści zostaw poza forum
  • Re: TEN ZASTÓJ ŚWIADCZY O TYM ŻE TO MOCNO... Autor: ~maniutek [88.156.130.*]
    Ale ja mam akcje i co i raz dobiorę jak jest większy ruch.
    Dziwię się po prostu takim ludziom jak Ty.
    nie mam nic do Ciebie że skupujesz akcje ale widzisz co wyprawia się tu od lat , chyba zdajesz sobie sprawę ilu ludzi tu straciło mnóstwo kasy ta spółka powinna być na dużych złotówkach z takimi produktami ,i w takiej dziedzinie jak medycyna gdzie zastosowanie CarnaLife Holo czy CarnaLife System ratują życie ludzkie ,a jednocześnie tak wiele ułatwia to lekarzom diagnozowanie i pomoc w zabiegach ,więc dziwię się że jak na razie nic nie potrafią zrobić w tym temacie Miłego dnia życzę dla Wszystkich posiadaczy Medapp jak i dla Ciebie maniutek (szybkiej złotówki)
  • Re: TEN ZASTÓJ ŚWIADCZY O TYM ŻE TO MOCNO... Autor: ~maniutek [188.146.8.*]
    traci się, jeżeli się sprzeda ze stratą.
    Dopóki trzymasz akcje nie masz straty, no chyba, że wirtualną.
    Ja jestem odwiecznym optymistą, jeżeli chodzi o giełdę.
    Mam czas :)

Również pozdrawiam
    OK o giełdę tak są super rodzynki ,ale jeżeli chodzi o MEDAPP to od lat jest tylko gorzej i niżej z kursem infa ze spółki się nie pojawiają chyba że na FB i Linkedin ale wieści z USA brak z naszego Europejskiego brak pozyskanie inwestora i środków na rozwój brak , jedynie dużo to jest akcji nadrukowane na szczęście dopuszczonych tylko 44 mln szt. i na takiej ilości to mogą w każdej chwili wywindować kurs na 2 i wyżej lub zjechać na 10 gr czy niżej bo nie ma tu nikogo kto może skupić w tak niejasnej sytuacji dla spółki zerknij w arkusz zleceń do 20 gr. 150K a do 50gr to będą wywalać ci co kupili wyżej i pozbędą się za wszelką cenę ,jak zdążą bo zawsze jest powrót do bazy i spadki
    dzisiaj jest dokładnie tak samo podbicie paroma akcjami i zjazd i zjazd kilkoma szt akcji ,nie ma pod co rosnąć kurs brak infa i klapa
  • Re: TEN ZASTÓJ ŚWIADCZY O TYM ŻE TO MOCNO... Autor: ~Baca [93.159.186.*]
    Tego śmiecia nikt nie tyka ,,, próbuję wywalać i kupować ,żeby był jakiś ruch ale ten śmieć jest nie do ruszenia . Z drugiej strony szkoda na pakowanie kasy i jej mrożenie ,,, pakiecik warto mieć , bo ten śmieć powinien się odbić , może po raporcie a na razie marazm !!
    tak się już tu od lat opowiada " a może po raporcie się odbije" niestety raporty są coraz gorsze brak zysków bo sprzedaży nie ma więc skąd ma być lepiej ? inwestora brak kasy na rozwój brak więc co może być ???
    jeżeli robisz tu sztuczny ruch to nic nie wskórasz !! bez konkret infa kaplica totalna tak jak do tej pory spadki i tylko spadki, luknij ile jest postawionych bezcennych akcyjek do 20 gr 50gr 1 zł i rekord notowań 1,98 zł
    obserwuj ADIUVO od 34 gr jak pięknie pofrunął na ponad 1 zł i to nie koniec lotów ,a tu ciągłe pikowanie w bagno
    ADIUVO znowu na podwójnych w dwa dni 65gr w górę i to nie jest ostatni szczyt, powrót na 5 zł jest realny , ale ? zawsze coś może być nie tak..
    a tu jak co dzień wielka padaka i spadki komu to pasuje żeby paroma akcjami tak dołować kurs , gdyby to było wolumen milionowy to rozumie ale kilka szt. akcji i zjazd na 14 gr który znowu nas czeka
[x]
MEDAPP -1,49% 0,17 2025-10-07 16:45:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.