• Rozczarowanie Autor: jazi1 [188.33.14.*]
    Nikt tego wprost nie pisze to ja będę pierwszy. Przyznam szczerze, że jestem nieco rozczarowany i zawiedziony przebiegiem dzisiejszej sesji. Myślałem że skończymy gdzieś w okolicach 3 PLN. Cóż, musimy widać poczekać na mocniejsze info. Kurs doszedł dokładnie pod linie oporu i został lawinowo zasypany. Ktoś ma jakąś teorię na ten temat?
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~kamkoko [146.75.162.*]
    Ja też jestem mocno rozczarowany. Byłem przekonany, że dziś 3 z przodu spokojnie będzie.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~TTmar [31.0.54.*]
    Dziś ja postaram się dodać Wam trochę wsparcia i zachęcić do dalszej wytrwałości.
    Jakiś czas temu jeden z Akcjonariuszy (przepraszam, ale nie pamiętam nicku) napisał o podobieństwie do spółki Bumech sprzed ok 4 lat. W 100% się z tym zgadzam. Po zakupie kopalni PG Silesia nastąpił boom na akcje, korekta, następnie przez ok. 9 m-cy trwało wyleszczanie niedowiarków, a kurs był trzymany na smyczy by później w miesiąc zrobić 1000% wzrostu. Jesteśmy na takim etapie i takich poziomach cenowych, że teraz nie ważne za ile, ale jak dużo akcji kupicie. Kiedyś przypomnę ten post z uśmiechem na twarzy.
    Pozdrowienia dla wytrwałych.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~ZodiakalnyByk [5.173.160.*]
    Ja o tym wspominałem.

Siedziałem na
    Bumechu od maja 2022, trochę zarobiłem ale wszedłem tam za późno.

I zgadzam się w 100 procentach jesteśmy nabitych samych poziomach co Bumech czy Mercator przed mocnym skokiem a potencjał Hillander wyceniam na 100zł w dalszej kilkuletniej przyszłości.

I tak jak pisał Preco…
    oddam ale nie poniżej 50zł.

Narazie mam z czego żyć.

Papier jest dobrze ogrywany i dlaczego nie mam skoku po takim info? Jest konflikt nie ma pokoju.
    Jazi1

Pamiętaj…

Siła spokoju.

To jeszcze nie czas na skok.

Tym bardziej powinieneś się cieszyć że masz jeszcze szansę się dokupić.

Tak jak napisał TT

Teraz nie ważne jaka jest cena 1 zł w tą czy tamtą…

Ważna jest ilość…
    bo ta wiosna się zazieleniła ale '26 pokaże nam inny poziom.
  • Re: Rozczarowanie Autor: jazi1 [188.33.14.*]
    Co do długofalowych perspektyw jestem absolutnie spokojny. Zdziwiło mnie tylko że entuzjazm skonczyl się na pierwszym progu. Liczyłem po prostu na nieco wyższe wybicie. I tym byłem rozczarowany. Zwątpienia w spolkę we mnie nie ma. Spokojnie obserwuję dalszy ciąg wydarzeń.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Staszek [5.146.248.*]
    Póki co to wciąż jakieś przetasowania. Brak twardych danych dotyczących sprzedaży. Tutaj to jeszcze długo będzie bujać na dzisiejszych poziomach (o ile nie niższych). Niektórzy widzą już tutaj kolejny L’Oreal ale póki co to spółka nie zarobiła jeszcze ani grosza.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Mozg [31.61.252.*]
    Widocznie tak musiało być. Nie zmienia to faktu, że potencjał jest tutaj ogromny i w przyszłości, na pewno każdy z nas wyjdzie stąd zadowolony. My tutaj cierpliwie siedzimy praktycznie od samego dna a więc cierpliwi najbardziej będą zadowoleni. Wiem, że wejście w branże beauty z takim zarządem to gwarantowany sukces. Po cichu liczę również na rozwój prac nad samym grafenem i jego zastosowaniami. Perspektywy są tutaj ogromne.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Beti [46.205.202.*]
    Bardzo dziękuję za założenie tego wątku Panie Jazi1 i dziękuję Panom za odpowiedzi :) Ja oczywiście też jestem zaskoczona tym jak skończyła się sesja, ale cóż czekamy dalej.
    Życie potrafi zaskoczyć…
    Pozdrawiam ze słonecznego Pasymia :)
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Din [83.20.2.*]
    A ja jestem bardzo mile zaskoczony. Niecałe pięć miesięcy od przejęcia Graphenu i już powiększenie stanu posiadania przez spółkę. Analizowanie zachowania się kursu na tym etapie jest mało istotne. Równie dobrze można zastanawiać się po ile pójdą stroje kąpielowe. Już Newton powiedział ,że na giełdzie można oszacować wszystko z wyjątkiem ludzkich zachowań. Jestem małym współwłaścicielem bardzo dobrze zaczynającej i świetnie rokującej spółki i w tej chwili to się liczy. Jak dla mnie wykup "Towarów i praw ......."Jest posunięciem genialnym.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Kris [83.20.165.*]
    No to widzę że tworzy się coraz wieksza grupa inwestorów zapaleńców na konglomerat kosmetyczny, który tworzy się na naszych oczach, wszystkiego dobrego dla was oraz do Zarządu naszej Perły jaką będzie w niedługim czasie Hilander pozdrawiam
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Espaniol [150.254.196.*]
    Wasze czary mary, jak zawsze słabe. Mówiłem 2.50, odrobinkę się pomyliłem. Polecam, tak jak wcześniej odnośnie Lubawy, Protektora i Polskiej Grupy zbrojeniowej, przyjrzeć się kolejnemu groszakowi - 3RGames, tam do czerwca może być zwrost o 100 a nawet i więcej procent. Tutaj długo 3 nie pęknie. Jak zawsze, zrobicie z tym co chcecie. Ubisoft też fajna inewstycja była na parę tysięcy szybkie i tak samo Tesla ale te pociągi odjechały już.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Kotlot [37.47.91.*]
    Tsg 19% dywidendy a kurs ledwo urósł. To samo było na Lubawie długo leczczyli. Siedzie i czekam bez pośpiechu. Dokupi się. To są okazje i muszą się odleszczyc. My tu siedzimy długo i mamy akcje ale grubasy muszą z nami tańczyć jak chcą akcje. Keep calm
    Dokładnie Kotlot tak jak pisałem mam za co żyć a między czasie dopieram po łyżeczce z tortu. I tylko się cieszę że Hilander jeszcze nie wystrzelił.
  • Re: Rozczarowanie Autor: ~Espaniol [188.125.254.*]
    Dnia 2025-03-25 o godz. 12:53 ~Kotlot napisał(a):
    > Tsg 19% dywidendy a kurs ledwo urósł. To samo było na Lubawie długo leczczyli. Siedzie i czekam bez pośpiechu. Dokupi się. To są okazje i muszą się odleszczyc. My tu siedzimy długo i mamy akcje ale grubasy muszą z nami tańczyć jak chcą akcje. Keep calm

Z Lubawą to chyba było trochę tak, że ta opera mydlana w telewizji wystraszyła co nieco i dała impuls do pier... takie przynajmniej moje zdanie. Teraz będzie się czochrać po swoich poziomach, zobaczymy co dalej z rządowymi obietnicami oraz tym co się będzie działo za wschodnią granicą.
[x]
HILANDER -1,40% 1,41 2026-05-27 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.