Nic odkrywczego, ale jak najbardziej prawdziwego. Mi Newag i tak dał fajnie zarobić bi jestem tutaj od okolic 40 zł. Trochę żałuję że nie sprzedałem za te 70, teraz bym odkupił, ale po fakcie można być mądrym. Teraz mam ustawione kupno na okolice 60. Jestem pewien że to nie koniec wzrostów Newagu w tym roku. W 2023 4 kwartał mieli chyba najlepszy. Jakby w tym roku też tak było to jeszcze pociagnie
Heh, a ja znowu się dzisiaj na Mribud czaiłem. Może jutro tam wskoczę. Mirbud albo taka spółka gejminogowa która fajne zyski pokazała i ma dać dobra dywidende Ten Square Game...no się zobaczy jaka będzie sytuacja na rynku. Próbowałem też Orlen dobrać po 69 ale tak nisko nie zeszło.
Na Lubawie jestem..i byłem. Ja tam zacząłem od 2 złotych...ale przy 4 wyskoczyłem :/. Potem przy 7 zł jakieś kółeczko za grosze i obecnie mam tam pozycje, ale kurcze wysoką za 8,50 zł. Przy czym od razu mówię że jeśli tekst "patrz na wykres" odnosi się do analizy technicznej to dziękuję. Nie interesuje się analizą techniczną :).
Czemu się analizą techniczną nie i interesujesz... jak dla mnie Lubawa ma wysokie obroty na wzrostach a małe na spadkach , choć ona nie spada , no ale wiadomo . Proste. 8.50 fajnie fszedłeś.
No wysokość obrotów połączona z trendem oki, ale to chyba nie AT. A przynajmniej nie taka tych "magów" od kanałów, kresek, łuk domykających itp...jak ktoś w to wierzy jego sprawa, mnie to bawi. P.S. Lubawa dzisiaj znowu fajnie do góry, szkoda że dzisiaj w moim portfelu tylko ona tak dobrze się zachowywała, ale nie zawsze może być w górę. A 8,50 zł uważam że to już dużo jak na spółkę która 1,5 roku temu kosztowała 2 zł z hakiem.