Wielebny cuda czyni-pozdrow Tą zacną osobe od grzesznego małe czlowieczka ktory w weekend naduzyl 'łez chrystusa" i poniósł zasluzoną kare bulu łba Juz nawem martwie sie ze ten spadek to moja wina ale pokora to najwieksza cnota wierzacego
~tor - "bulu" :) Pewien były prezydent też "łączy się z tobą w bulu" tor :) I tacy tu są inwestorzy - co się dziwić, że uważają Energę za najlepszą spółkę na całej gpw jak do szkoły mieli pod górkę i pewnie jeszcze kamieniami w nią rzucali :)
Szanowny ,tor, przesyłam pozdrowienia i komentarz od Wielebnego ....Kto z racji swoich uczynków nie doświadczył cierpienia i bólu, to znak że czynil to nadaremno., gdyż dopuszczamy się czynów / czasem nagannych / czerpiąc z nich radość istnienia.. Ja mogę dodać , czytając intencję Wielebnego ... czyń tak dalej i raduj się bo Energa wkrótce wystrzeli. pozdrawiam
"bulu" :) Oczy się otwierają jacy tu "inwestorzy" wierzą, że Energa to najlepsza spółka na gpw :) "Inwestorzy" co do szkoły mieli pod górkę i jeszcze kamieniami w nią rzucali :)
Arskiozan- słowa Wielebnego odebrałem jako odpuszczenie grzechu zachłannosci Teraz z czystym sumieniem moge jechac w weeken na domek letniskowy i mieć nadzieje ze tym razem zwycieżę nad własną słaboscią Co do Energi to wiem ze jak przewała akcje / starzy-nowi ? / to bedzie dobrze -Wielebny inaczej by nie brał
Szanowny ,Oko, Przesyłam słowa Wielebnego...człowieku bez nadziei i posłańcu zła. .jest Ci wybaczone. .zważ jednak na swoje uczynki, bo zło jakie czynisz robi Cię jeszcze gorszym... pozdrawiam
~arskiozan - nie martw się o moje uczynki ale o swoje. Ty i reszta sekty możecie wierzyć, że Energa to najlepsza spółka na gpw, że mając jej akcje złapaliście "Pana Boga za nogi" i modlić się w tej intencji do kogo czy czego chcecie. Ale nie wkręcajcie w to ludzi, nie oszukujcie, nie manipulujcie faktami, bo to są wtedy wasze złe uczynki...
To własnie te slowa na ktore czekałem od Wielebnego bowiem zło choć swieci czernią to jest widoczne dwa razy mocniej bowiem naznaczone jest diabłem z samego piekła I co gorsze z tegon " oka" nie popłynie nawet łza wspołczucia tylko nienawisc do "wybranych"
Dobrze ze KNF robi webinar o manipulacjami instrumentami finansowym -naprewno specjalistow duzo ,hotele .,obiady koszty za odczyty Dobrze zeby z 2 dni to było a najlepiej i tydzien .A tymczasem na mało płynnej społce co dzien obroty duze i pod koniec sesji 100 akcjami zbicie kursu i tak tygodniami Energetyka rosnie a tu konsekwentne spadki "perły pomorza " Patrze i sie smieje Ale poleci w kosmos bo bedzie konkurowac z NASA Heheee
W tym przypadku nie chodzi o kurs giełdowy tylko o ilość akcji. Przy parytecie wymiany posiadający akcje i tak są sporo do przodu. A poniżej 10 zeta będzie sobie można dobrać od cfaniakow
Farmazonie Pepe, Farmazonie Oko i Farmazonie Darku jedyny realny termin, w który zakończycie swoje czcze dyskusje to koniec maja 2025 roku i ogłoszenie dywidendy dla posiadaczy akcji Energa. Reszta to tylko farmazony GrupyGdańskiej i innych małych cwaniaczków.
Posiadam informację, że Esaliens rekomenduje 6 zł za akcję dywidendy z Energa. Kupisz 1000 akcji po obojętnie jakiej cenie i otrzymasz 6000 zł jeszcze w tym roku.
Dnia 2025-03-24 o godz. 20:00 ~Pepe napisał(a): > Pamiętaj dareczku że wszystko ma się wyjaśnić do końca marca !!!! Tak twierdziłeś. Masz jeszcze tydzień
słabo pepciu wygląda,gdy spółka której masz akcje,już teraz ma inteligentniejsze sieci dystrybucji od niektórych swoich akcjonariuszy,co będzie,gdy zainwestują kolejne 11.1 mld(27 zł/akcja) w rozwój sieci?