• Seria F Autor: ~Ciszewski [45.128.38.*]
    Panie i Panowie - czy coś wiadomo ws. kiedy seria F zostanie dopuszczona do obrotu?
  • Re: Seria F Autor: ~Frunio [146.70.17.*]
    Seria F, jest przecież dopuszczona do obrotu. Jest to seria założycielska i w posiadaniu głównych akcjonariuszy.
    Chcesz kupić, napisz do jednego z głównych akcjonariuszy i właścicieli Ekipa Holding. Generalnie dla takich, jak ty, są te w obrocie free float, więc raczej będziesz musiał wziąć z karnetu.
    Poza tym, dlaczego się podpisujesz nazwiskiem głównego akcjonariusza?
    Widzę, że masz słabą wiedzę, więc może daj sobie spokój z gieldą i spółką.
  • Re: Seria F Autor: ~Ciszewski [77.78.70.*]
    Dnia 2025-03-24 o godz. 09:54 ~Frunio napisał(a):

Podpisałem się nazwiskiem bo jestem internetowym śmieszkiem to raz, a dwa kupowałem serię F od człowieka powiązanego bardzo blisko właśnie z P. Januarym. Nie jest ona dopuszczona do obrotu - widnieje w zablokowanych na moim wspaniałym koncie maklerskim.
    Uprzedzam pytania hurr durr, hehe dlaczego w takim razie nie zapytasz tam, gdzie kupowałeś - ano dlatego, że człowiek, który sprzedał mi oraz wielu innym inwestorom(pozdrawiam Kraków) te akcje, okazał się niewiarygodny -> akcje nabyliśmy w UWAGA, 2020 roku w formie pożyczki konwertowanej, warto nadmienić, że kwota inwestycji jak jeszcze mogliśmy zobaczyć tutaj ticker "BBI" i kurs blisko 20 złociszy, wynosiła tyle, że napewno powstałoby za to jakieś fajne osiedle bliżniaków pod dużym miastem, gdzie właśnie takie osobistości jak Ty mają zwyczaj pomieszkiwać, co miesiąc buląc 60% wypłaty w hipotekę :)
  • Re: Seria F Autor: ~Miki [15.220.169.*]
    Więc się śmiej. Chciałeś przykozaczyc i nie wyszło.
    Sprawiedliwość jednak istnieje.
  • Seria F Autor: ~Panna [46.134.77.*]
    Napisz lepiej po Ile ustawiłeś się na kupno, będzie szybciej
  • Re: Seria F Autor: ~ArtTek [89.70.18.*]
    Seria F czyli seria założycielska nie jest dopuszczona do obrotu. W zeszłym roku EH podpisała umowę z Autoryzowanym aby tą serię im wprowadził. Po złożeniu dokumentu na pewno puszczą ESPI (taki jest wymóg).
[x]
EKIPA 0,00% 2,00 2025-10-10 16:22:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.