dalej nikt nie podał adresu fabryki. Wygląda na to, że na tym forum nikt tego nie wie? czyli co forum wie?. Nikt nie zna adresu????Więc o co tu chodzi. Jest ta fabryka czy jest to kolejny lek? Na stronie są pokazywane wnętrza z wyposażeniem, ale brak jest adresu albo się nie doszukałem. Więc może ktoś zna adres? Albo to wszystko może kolejna lipa.
Ja nie znalazłem adresu w ESPI. Na stronie internetowej SVE widnieje informacja "Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego wydał w ostatnim tygodniu kwietnia 2024 r. decyzję o pozwoleniu na użytkowanie budynku produkcyjnego Zakładu Onko BCG." Decyzję może wydać Inspektorat nie inspektor. Nie podali też z jakiego miasta jest ten "inspektor".
Dnia 2025-03-24 o godz. 11:20 ~fabrykant napisał(a): > jest na Głównej ulicy Lublina nr 34
Dokładnie. "W dniu 9 lipca 2021 r. Zarząd BIOMED-LUBLIN Wytwo rnia Surowic i Szczepionek S.A. zawarł umowę o generalne wykonawstwo z Karmar S.A. z siedzibą w Warszawie („Generalny Wykonawca”). Przedmiotem umowy jest wykonanie w systemie „pod klucz” budynku badawczo-rozwojowego w ramach Centrum Innowacji Biotechnologicznych – Zakład ONKO BCG wraz z infrastrukturą techniczną na działce przy ul. Gło wnej w Lublinie. Inwestycja budowlana zaklasyfikowana jest do kategorii 5 złoz onos ci budynku (budynki wielofunkcyjne oraz o bardzo złoz onych wymaganiach funkcjonalnych, instalacyjnych i technologicznych, wymagające szczego lnych rozwiązan inz ynierskich). "
Raporty okresowe za rok 2021
Sprawozdanie z działalności spółki za IH_2021 strona 45
oczywiście dziękuje. Wszedłem na google i co widzę wąską uliczkę z krzakami i ogródki. Ale dzięki za fatygę. Może to tylko brak aktualnej informacji. Oby tak było.
Wrzuciłeś 2000 zł albo 5000 i szukasz adresu fabryki?
Naprawdę?
Zainwestowałem kilkunastokrotnie więcej jak ty a może i kilkadziesiąt razy i w ogóle mi do niczego potrzebny ten adres. I szukam odpowiedzi po co ci on ?
Co ci on da ?
Poczekaj, cierpliwie. Zaraz kurs bedzie latac po 12 zł minimum ale ci adres nei jest potrzebny tylko czas.