• fabryka Autor: ~wojtek [89.64.74.*]
    dalej nikt nie podał adresu fabryki. Wygląda na to, że na tym forum nikt tego nie wie? czyli co forum wie?. Nikt nie zna adresu????Więc o co tu chodzi. Jest ta fabryka czy jest to kolejny lek? Na stronie są pokazywane wnętrza z wyposażeniem, ale brak jest adresu albo się nie doszukałem. Więc może ktoś zna adres? Albo to wszystko może kolejna lipa.
  • Re: fabryka Autor: ~ktos [91.94.3.*]
    Ja nie znalazłem adresu w ESPI. Na stronie internetowej SVE widnieje informacja "Powiatowy Inspektor Nadzoru Budowlanego wydał w ostatnim tygodniu kwietnia 2024 r. decyzję o pozwoleniu na użytkowanie budynku produkcyjnego Zakładu Onko BCG." Decyzję może wydać Inspektorat nie inspektor. Nie podali też z jakiego miasta jest ten "inspektor".

• Re: fabryka Autor: ~Rudi [84.40.152.*]
    A tu się mylisz. Decyzję wydaje Inspektor. Inspektorat to tylko urzad obsługujący. Podobnie jak decyzję wydaje wojewoda a nie urząd wojewódzki.
  • Re: fabryka Autor: ~ktos [91.94.11.*]
    Tak, ale w oficjalnym komunikacie powinni napisać "Inspektorat", ponieważ z inspektoratu otrzymali pismo.
  • Re: fabryka Autor: ~wojtek [89.64.74.*]
    a gdzie meritum wpisu, Gzie jest ta fabryka??????. Sam nie wiem więc pytam tych co tu piszą.
  • Re: fabryka Autor: ~fabrykant [80.55.120.*]
    możesz sobie wyguglować - wystarczy pomyśleć
    ty fabrykant, jak taki jesteś myślący to wpisz ten adres, po co się wysilasz
    jest na Głównej ulicy Lublina nr 34
  • Re: fabryka Autor: ~Młody [89.64.18.*]
    Dnia 2025-03-24 o godz. 11:20 ~fabrykant napisał(a):
    > jest na Głównej ulicy Lublina nr 34

Dokładnie.
    "W dniu 9 lipca 2021 r. Zarząd BIOMED-LUBLIN Wytwo rnia Surowic i Szczepionek S.A. zawarł umowę o generalne wykonawstwo z Karmar S.A. z siedzibą w Warszawie („Generalny Wykonawca”). Przedmiotem umowy jest wykonanie w systemie „pod klucz” budynku badawczo-rozwojowego w ramach Centrum Innowacji Biotechnologicznych – Zakład ONKO BCG wraz z infrastrukturą techniczną na działce przy ul. Gło wnej w Lublinie. Inwestycja budowlana zaklasyfikowana jest do kategorii 5 złoz onos ci budynku (budynki wielofunkcyjne oraz o bardzo złoz onych wymaganiach funkcjonalnych, instalacyjnych i technologicznych, wymagające szczego lnych rozwiązan inz ynierskich). "

Raporty okresowe za rok 2021

Sprawozdanie z działalności spółki za IH_2021 strona 45

https://synthaverse.com/pl/dla-inwestorow/dokumenty-informacyjne/2021-rok/
    ciekawe czy podziękuje??
    oczywiście dziękuje. Wszedłem na google i co widzę wąską uliczkę z krzakami i ogródki. Ale dzięki za fatygę. Może to tylko brak aktualnej informacji. Oby tak było.
    no i tam właśnie jest ta fabryka z nowymi lekami:)
  • Re: fabryka Autor: ~ktos [94.254.235.*]
    Pod adresem ul. Główna 34 w Lublinie na Google Maps nie widać budynku fabryki. Dziwne, bo są z września 2023 roku.
  • Re: fabryka Autor: ~optymista [83.28.212.*]
    jest oznaczona jako Synthaverse S.A mapy google warstwy duzy budynek z czerwonym dachem
  • Re: fabryka Autor: ~Kumaty [31.0.74.*]
    Jedź sprawdź nie siej zamętu
  • Re: fabryka Autor: ~Kk [31.130.108.*]
    Toż to mąciciel pierwszej maści !
  • Re: fabryka Autor: ~Maciej [188.146.18.*]
    Proponuję aby ktos zrobił film jak to wygląda jak go wpuszczą bo ochrona może go wyrzucić w te krzaki co niby rosną.
  • Re: fabryka Autor: ~Bobik [46.151.19.*]
    Byłem i fabryka stoi!!!!!
  • Re: fabryka Autor: ~Maciej [188.146.18.*]
    Ty wiesz ja wiem ale ktos nie i głupa pali ?
  • Re: fabryka Autor: ~Donkonreo [109.233.88.*]
    Wrzuciłeś 2000 zł albo 5000 i szukasz adresu fabryki?

Naprawdę?

Zainwestowałem kilkunastokrotnie więcej jak ty a może i kilkadziesiąt razy i w ogóle mi do niczego potrzebny ten adres. I szukam odpowiedzi po co ci on ?

Co ci on da ?
    Poczekaj, cierpliwie. Zaraz kurs bedzie latac po 12 zł minimum ale ci adres nei jest potrzebny tylko czas.
  • Re: fabryka Autor: ~ktos [178.43.153.*]
    Jeśli twierdzisz, że adres "mamy fabrykę" nie jest potrzebny, to znaczy, że jesteś tylko naganiaczem.
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.