Jak ci się udało wrzucić linka? Chciałem Cię zareklamować i kilkukrotnie próbowałem wrzucić link, ale mi bankier nie przepuścił. Jestem w połowie ogladania tego odcinka, dokończę wieczorem. Moim zdaniem to nie może nie wypalić...np chyba że jak pisze Robak, strzelanie do robaków okaże się kompletną klapą. Ale tego nie zakładam :).
ta analiza AT to dramat, no są kreski, może góra ale może i dół i tak przez 5 min nawija. A sprawa jest prosta, 430 trzeba obronić i tyle, bo póki co to jest nadal korekta w trendzie spadkowym, który trzeba teraz zanegować by patrzeć na 500.
O jest pojawili się narzekacze, druidzi i fantaści od mitycznej analizy technicznej, którzy myślą że jak użyją sformułowań o "korekcie, trendzie i negacji" to wszyscy już będą wiedzieć jacy to wyjadacze giełdowi. I mniejsza o to że niektórzy kupowali ze średnią 350 i nawet niższą...oni wiedzą lepiej kiedy bwdzi dobrze.
nie wiem czy jakub inwestor to xyz abc czy ostr wiem jedno zrobil analize przy 350 PLN jak nikt nie wierzyl w papier i nawet profesorek borowski wielki technik mowil ze raczej nic z tego nie bedzie. Po czym on (Jakub Inwestor) w swoim filmie powiedzial ze moze to co Borowski mowi ma racje i zejdzie na 300 na chwile ale potem zawroci i i tak wybije trend spadkowy. I DOKLADNIE TO SIE STALO wiec to czy to xyz abc czy ostr malo mnie interere bo on poprostu mial racje zreszta patrzac po wynikach portfela to raczej nie pierwszy raz. Ty tez masz 50% stopy zwrotu w pol roku ? :) Bo cos nie sadze hahahaha
Też nie wiem czy Jakub Inwestor to xyz, ale bardzo, bardzo wątpię...natomiast o wiele więcej kasy bym postawił że wpisy powyzej to ten sam gość co fakty,karo,snajper...i wiele innych nicków pracownika lotniska który zapewne bazując na analizie odkupił się za 1300-1400 i siedzi tutaj niczym sfrustrowany duch i nawiedza swoimi wpisami :). Ja nie będę się chwalił, ale póki co na radach Jakuba Inwestora mam ładny plus kupię mu za to kawę :) i to nie małą.
Brawo! Kopiuj pomysły anonimów z internetu! Zapewne tacy jak ty opłacają abonamenty na płatnych grupach :))) Wróże ci wielki sukces w długim terminie ;)
a kto tu kopiuje ? ja tam akurat kupilem te akcje po 330. I Analiza akurat Jakuba mnie utwierdzila w moim stanowisku. Bo podobnie to widzialem jak on. Pozatym napisales tak jakby tylko kopiowanie anonimow z internetu bylo problemem ale kopiowanie nie anonimow tylko guru ktorzy sie podpisuja imieniem i nazwiskiem to juz jest okej hahahaha. Takze powodzenia w kopiowaniu nie-anonimow hahahaha zycze wielkiego sukcesu inwestycyjnego