• Mój scenariusz... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Proponuję ucieczkę od dyskusji zyski i straty, po zajawce wynikowej za 2024 rok.
    Moje założenia nabierają rumieńców.....zerknijcie proszę na wykres tygodniowy.  Widać linię trendu ze wsparciem na poziomie ok. 41 zł....widać też (moim zdaniem) formację podwójnego dna i odwróconej RGR. Zbliżamy się do pierwszego wsparcia - to poziom 55,5 - 56 zł. Jeśli kurs tam by dotarł - kupno za 50% środków z ciut niżej ustalonym dla bezpieczeństwa stop lossem. Moim zdaniem ten poziom powinien się obronić...jeśli sytuacja uległaby pogorszeniu - kupno docelowe na full na linii trendu (41-42 zł). Zobaczcie też, że jeśli jest to formacja oRGR, to jej lewe ramie tworzyło się długo....z moich wyliczeń wynika, że prawe ramie wybije się około 30 kwietnia. Poziomy docelowych wzrostów na wykresie - to poziomy zniesień FIBO. pokrywające się ze strefami podaży. 

https://imgur.com/a/86PJg63

Czuwaj - tak to widzę i nie jest to żadna rekomendacja.
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Gr [83.25.204.*]
    A mòj scenariusz jutro powyżej 70,-
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    No...toś Pan dosiadł narowistego konia. Patataj.
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Gr [83.25.204.*]
    Cudak my już mamy ustalone, że ty jak bumerang niezmiennie będziesz pisał o spadkach- wszyscy się przyzwyczaili
    A gdzie tam...docelowo będzie grubo ponad 100....ale teraz raczej południe.
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Gdańszczanin [5.173.21.*]
    Formację RGR na wykresie miesięcznym widać bardzo wyraźnie. 55/56, o którym piszesz to naturalny zasięg wynikający z formacji. Wypracowana/wykazana strata tylko pomoże w osiągnięciu celu. Poziom 41, możliwy. Wystarczy pozostawić na stanowisku obecnego Prezesa
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~akak [89.200.32.*]
    No raczej taka atrataci wniczym nie pomoże, jak na dw można powiedzieć, że wyszli na zero
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~akak [89.200.32.*]
    * strata
    No i co teraz powiecie???
  • Re: Mój scenariusz... Autor: michal55 [37.47.186.*]
    Ja mogę powiedzieć to co cały czas mówię. Jeśli tutaj szybko nie będzie w końcu jakich zysków to do czerwca będą testowane minima w okolicy 30 zł.
    Nie ma o tym mowy.......
  • Re: Mój scenariusz... Autor: michal55 [37.47.186.*]
    Tak bo astrologia zwana "analizą techniczną" mówi inaczej. Nie wiem jak w ogóle można wierzyć w te bajki, a już tym bardziej jak spółka jest cały czas na permanentnym minusie. Nie mówię że tak będzie, bo wróżką nie jestem. Jeśli jednak będą raportowane dalej straty za 1 kwartał 2025 i jeszcze gorzej za 2 kwartał 2025 to po prostu cudów nie ma. 30 złotych będzie. Być może nawet będzie to atrakcyjna wówczas cena. Ogólnie nie wiem jak długo można pokładać nadzieję w spółce która regularnie jest na minusie...
  • Re: Mój scenariusz... Autor: alicja1992 [188.146.171.*]
    Niebawem emisja będzie więc podbitka pod 70zl powinna być
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Ostry [31.0.92.*]
    Podbitka będzie pod 96 PLN I nie pod emisję ale pod dużą umowę np. Z Barclays Bank który od ok. roku testuje produkt DW
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Gdańszczanin [194.165.54.*]
    Odnoszę wrażenie, że wszystkie kilkanaście tegorocznych umów mamy już w cenach.
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Gdańszczanin [194.165.54.*]
    RGR właśnie się realizuje. Jeśli spadek nie zatrzyma się na 55 to słabo to widzę. Kolejna złotówka w dół i zaczyna się przepaść. Obroty potwierdzają ten scenariusz, a ilość transakcji wskazuje, że to raczej mali inwestorzy się wyprzedają. Mali panikarze mają moc by zepchnąć kurs do 4 z przodu.
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Gdańszczanin [5.173.21.*]
    Na razie 56 się trzyma, jeśli jednak bariera pęknie to forum zamilknie. Nie wiem co jest w komentatorach ale im większe straty tym ciszej na forum.
  • Re: Mój scenariusz... Autor: ~Pająk [80.14.147.*]
    Wystawię koszyk jutro na 56-57 Może wpadnie jakieś "zgniłe" jajko....od razu zamrożę na rok.....

• Re: Mój scenariusz... Autor: ~Johny [109.231.50.*]
    Taa jasne
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.