Każdy to widzi :) a KNF nawet nie zainteresuje się tym. W normalnym cywilizowanym rynku kapitałowym te wszystkie transakcje juz byłyby prześledzone ale mamy to co mamy. Pozostaje liczyć że jednak sądy i instytucje będą opowiadały się za prawdą. Według rankingów Luxemburg jest jednym z najmniej skorumpowanych krajów na świecie więc liczę na sprawiedliwosc
Wyroki kolego Kolber wiele mogą namieszać. Zdecydowany jestem do zwiększenia pakietu po anulowaniu ostatniej emisji. Kto im teraz sprzedaje nie mam pojęcia.
Jak rok temu pisałem że żaden duży inwestor czy inwestorzy tego nie rusza to nie rusza nikt nie będzie walczył z właścicielem który ma 95% akcji zrobi z wami co zechce i nic i nikt nie przeszkodzi mu w tym można łapać się na podbitki zarabiać szybko i czekać na kolejne kółko tyle tu inwestowanie na lata nic nie da więc czekajcie dalej
Bajki misia . Wszystko cacy a Kernel zły. Po co tutaj czas traci? Pragnie kolego naszych akcji ale skarbczyk zamknięty poniżej 30 z rozwojową opcją dobrania po anulowaniu emisji.
Rynek może o docenił ale kurs jest pilnowany mocno. Wyrzucane akcji jest tyle aby to nie urosło. Dopóki nie będzie konkretnych tutaj rostrzygniec to będziemy świadkami wałków na kursie
jedno zaprzecza drugiemu albo WK taka albo FF taki. nie da się tego połaczyć bo w jednym wariancie emisja do cofnięcia i ilośc akcji spada albo ilosc akcji jak teraz i wk inna.