Dobrze że jak odbiło na 3.6 i spadało na 3 oddałem bez straty. Później już nie brałem bo śmierdziało mi to sypanko. Mogłem sprzedać z 20% zysku ale nie wyszło bo liczyłem że zmienili wajchę i będzie wracać na co najmniej 5
Brawo KNF
Na szczęście zawieszenie to nie wykluczenie.Zostałem z 400 szt za 1600 PLN.Ale po sprzedaży chciałem więcej kupić po 2,5.Spadło do 2,56 Ufff 6 groszy uratowało moje kółko..Czekamy na odwieszenie bo może tanio wejdzie papierek.Dzisiaj tam raport i u nas.Ciekawie będzie.
Gdyby na giełdzie ludzie inwestowali tak jak kolekcjoner kupuje monety to by wszyscy zarabiali. Źle ze już nie ma akcji fizycznych. Moim zdaniem powinno się takie wprowadzić dla każdego waloru. I po zgłoszeniu u swojego maklera i wprowadzeniu opłaty za wydruk akcji fizycznej makler wysyłałby ci akcje. Wtedy wiele akcji kupiłbym sobie czysto z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Np akcje Ursusa haha. Zamówił w formie papierowej i powiesił sobie na ścianie. Ale gdy akcje są w formie elektronicznej to takie kolekcjonowanie nie daje frajdy.