• Osły giełdowe Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Na WGP jest równoważenie kursu a osły panikują że jest zawieszenie.Szok
  • Re: Osły giełdowe Autor: ~Real2 [84.40.218.*]
    https://www.gpw.pl/zawieszenia-i-wykluczenia
  • Re: Osły giełdowe Autor: ~src [83.26.57.*]
    Dobrze że jak odbiło na 3.6 i spadało na 3 oddałem bez straty. Później już nie brałem bo śmierdziało mi to sypanko. Mogłem sprzedać z 20% zysku ale nie wyszło bo liczyłem że zmienili wajchę i będzie wracać na co najmniej 5
    Brawo KNF
  • Re: Osły giełdowe Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    Na szczęście zawieszenie to nie wykluczenie.Zostałem z 400 szt za 1600 PLN.Ale po sprzedaży chciałem więcej kupić po 2,5.Spadło do 2,56 Ufff 6 groszy uratowało moje kółko..Czekamy na odwieszenie bo może tanio wejdzie papierek.Dzisiaj tam raport i u nas.Ciekawie będzie.
  • Re: Osły giełdowe Autor: ~Hahaha [79.185.170.*]
    Haha dareczku i kto tu jest osłem giełdowym? xD
  • Re: Osły giełdowe Autor: -dareczek- [185.195.71.*]
    W oczekiwaniu na raport troszkę siorpnąłem.
  • Re: Osły giełdowe Autor: vacarius [31.60.122.*]
    Gdyby na giełdzie ludzie inwestowali tak jak kolekcjoner kupuje monety to by wszyscy zarabiali. Źle ze już nie ma akcji fizycznych. Moim zdaniem powinno się takie wprowadzić dla każdego waloru. I po zgłoszeniu u swojego maklera i wprowadzeniu opłaty za wydruk akcji fizycznej makler wysyłałby ci akcje. Wtedy wiele akcji kupiłbym sobie czysto z kolekcjonerskiego punktu widzenia. Np akcje Ursusa haha. Zamówił w formie papierowej i powiesił sobie na ścianie.
    Ale gdy akcje są w formie elektronicznej to takie kolekcjonowanie nie daje frajdy.
[x]
JUJUBEE -5,15% 1,29 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.