Małym kapitałem można zrobić plus 10% kilkoma małymi zleceniami.
Co można zrobić większym kapitałem jak wpadną infa kiedy inni zbierają w owczym pędzie? Sami sobie odpowiedzcie na to pytanie.
@putin - jesteś w błędzie. Pobijesz na +10 ale szybko uaktywnią się zlecenia i zjadą niżej. Teraz już masz tylko +1,92. Szybko zjechali prawie z +7.
Tak często tu bywa.
Pusty arkusz działa w obydwie strony można zarówno uwalić jak i podbić kurs do góry małym kapitałem.
Bez zleceń PKC podnieśli kurs do góry zleceniami po kilka tysięcy złotych.
To teraz pomyśl dają espi na które rynek czeka np "certyfikacja MDR" wpadają zlecenia kilkadziesiąt tysięcy złotych.
Co się dzieje z kursem?
Dnia 2025-03-21 o godz. 10:55 ~Putin napisał(a): > Pusty arkusz działa w obydwie strony można zarówno uwalić jak i podbić kurs do góry małym kapitałem. > > Bez zleceń PKC podnieśli kurs do góry zleceniami po kilka tysięcy złotych. > > To teraz pomyśl dają espi na które rynek czeka np "certyfikacja MDR" wpadają zlecenia kilkadziesiąt tysięcy złotych. > > Co się dzieje z kursem?
Proste na budowa cepa. kurs Idzie na widły pod wypływem emocji i popytu, następnie kurs zostaje schłodzony podażą, który włącza się do gry zawsze jako drugi
Jestem tutaj bardzo długo jeszcze od czasów Acrebit zrobiłem tutaj dużo kółek.
Pamiętam czasy handlu po 5zł pamiętam też zakupy po 90gr z kawałkiem.
Był nawet czas, że wisiałem chyba rok coś w okolicy 2,5.
Zawsze wychodziłem na plus czasem nawet bardzo wysoki plus.
Teraz już można będzie się na tym przejechać, jeśli ruszy tak jak ma ruszyć, to kolejnego ESPI nie będziesz pewny, kiedy, ile, i jak kurs odjedzie.wszystko zależy od obrotów, przy obrotach w okolicy 1mln, zapomnij, że po podbitce znowu spadnie poniżej 2.5
Raczej skupuje w zakresie 2.5 - 2.7. ESPI nie ma specjalnie, to już widać.
zniecierpliwionych nie brakuje do oddania akcji na tym poziomie, to po co iść wyżej.