Po głębokiej restrukturyzacji, poprawie efektywności i wyhamowaniu wzrostu wynagrodzeń, czy ograniczeniu nagród dla pracowników, jest szansa, że poza dochodową Bogdanką, rentowność mogłyby odzyskać także prywatna PG Silesia, kilka kopalń PGG (ROW, Piast-Ziemowit), czy JSW. https://wysokienapiecie.pl/108793-slaskie-gornictwo-zarobki-z-it-wydajnosc-biedaszybow/
O trader się pojawil
Czyli, ten rok będzie przełomowy a więc trzeba czekać do początku przyszłego i zobaczymy albo i nie hahah będzie deja vu na bank, to samo pisanie w styczniu marcu etc. Wy się tak nie wstydzicie?
Dnia 2025-03-21 o godz. 17:16 fafik55 napisał(a): > O trader się pojawil > > Czyli, ten rok będzie przełomowy a więc trzeba czekać do początku przyszłego i zobaczymy albo i nie hahah będzie deja vu na bank, to samo pisanie w styczniu marcu etc. Wy się tak nie wstydzicie?
Oni celowo słodzą sobie, wiadomo kto tj przecież. Nieważne czy jest ściana czy nie, czy jest przychód czy nie, oni napiszą ze duże wzrosty albo będzie 50 i potem moment 120. I słowo kluczowe - niebawem. Tj ich zadanie tu
Bo wiedzą że będzie tutaj jazda spółka mocno robi cięcia inwestuje jak do tego dostanie wsparcie rzadu a dostanie jak widać bo mają dokumenty dostarczyć to będzie mega tutaj zysk teraz i o to idzie gra.
Jak to czekacie?????????? Przecież to już miało być kilkaset %! To już miała być zmiana trendu!!! Szybkie wzrosty a teraz czekać rok na wyniki za ten rok, a wtedy napiszecie że kolejny zobaczymy wyniki itd. Wsio wporząsiu tam w zwojach? Rynszto. k totalny oszuś. ci
Dzięki za kolejna podpowiedź. Namówiłem też większą część rodziny wszyscy załadowani. Ja już zarobiłem bo od stycznia rośnie pięknie, ale jak ma być kilkaset % jeszcze up jak pisaliście, to można wyskakiwać do pociągu nawet i teraz. Wspaniali jesteście, jak mogę się wam odwdzięczyć, jakiś adres może koniaka wyślę i kawior