Chciałem tylko zakomunikować, że zaufanie Panu i zainwestowanie oszczędności życia w Pana spółkę to była najgorsza decyzja inwestycyjna w mojej karierze.
4 lata już się męczę z akcjami Pana spółki.
W sumie to jeszcze jest spółka czy piramida finansowa?
Spółka zarabia na tworzeniu gier czy kreatywnej księgowości (?) Pytam bo trochę już się pogubiłem.
Tak tak. Od listopada mam zlecenie kupna po 0,42 zł
Nie kupiła się ani jedna akcja.
Także proszę nie wciskać kitu na forum, że zbiera pan akcje po 40 gr
I co nadal nie kupiłeś po 42 gronie ? A wcjecbalo za 39 groni ? Ahaha tu dopiero się zacznie dym...IE akcjonariuszy jak po utracie zaufania prezes zobaczy że nikt nie daje się nabrać na Rokickich, wolumen , pseudo podbitki o 20% i zacznie realizować już ostatnie z możliwych malwersacje
Taa chyba po splicie akcji 1 do 3 i później znów zjazd na 30 groni. Ja na jego miejscu bym zrobił 1 do 10 czyli na 4 ziko i zjazd znów na 40 groni ahaha
A tymczasem kursik osuwa się nadal pod sypankiem Ukaszka...niebawem pęknie 40gr i będzie po wszystkim. Już nikt się nie nabiera na cudowne zapowiedzi i obietnice
Trzeba było Aliora kupić jak kilka tygodni temu tu podajemy był po 88 ziko a pisaliście że balon. Tam wejść za kilkadziesiąt klocków i wyjść nie ma problemu i dywidenda. A tu jest tylko cień szansy na podbicie taki sam jak na bankructwo