Jakby chciał sprzedać w tej cenie to by sprzedał więcej a nie parę tysięcy. Znaczy że chce zmniejszyć pozycję ale nie w tej cenie tylko dużo drożej. Spodziewa się że kurs będzie wyżej.
Zrozum kolego bo chyba jesteś od niedawna na giełdzie. Tak się robi bardzo często to znaczy sprzedaje się kilkaset czasami kilka tysięcy akcji żeby tylko zejść poniżej 5% i już potem tego nie raportować. Wywalał wczoraj i dziś i będzie wywalał na pewno nadal
Nie ma się co przejmować jak zaczął sypać 17 marca kurs min 8.92 zł wczoraj max 23.3 zł czyli wzrostów nie zablokował bo urosło 8.92-23.3zł teraz już się nie dowiemy ile ma czy zostanie pod progiem do wyższych poziomów.Jutro testujemy wczorajszy szczyt czy w przyszłym tygodniu ?
17 marca zeszedł podpomwoali mu i zaczął sypać pewnie od środy gdy ktoś zasypywał ten popyty po 20 tys. poustawiany miejscami. Teraz już nie musi informować
Ja wyszedłem podczas ruchu w górę z perspektywy czasu trochę za wcześnie można było wyciągnąć więcej. Niestety tylko zmniejszyłem stratę, a na haczyku trochę wisiałem;) Życzę powodzenia ja na obecną chwilę tego nie tykam