FF kombinowało by przejąć wierzytelności o wartości nominalnej 100mln PLN. 1Solution wykupił pakiet większościowy i teraz mogą sobie pomarzyć. Przy okazji pewnie zaczną znowu wykorzystywać ich do windykacji na zlecenie tak jak robili to wcześniej. Tyle, że już bez podskakiwania.
Jak spekuła wytrzepie leszcza to będziesz miał hura. Wcześniej kursu nie puszczą i w ostatnich sekundach sesji będą uwalać. Nam pozostaje cierpliwie czekać i skubać na nizinach.
Nie wykupił. Dostał drogą układu i nie pakiet większościowy tylko ma najwięcej. Dalej może być przegłosowany na wza. Ale ma fakt. Ile te akcje są realnie warte nie wiem nominał to 80 gr.
Jakiego układu? Na jakich warunkach. Kto jest wierzycielem ff. I jaki biznes ma w tym one1. To co piszesz to wszyscy wiedzą. Dlaczego jest cisza w tym temacie?
Nie powinniśmy już otwierać szampana? Mamy najlepszego prezesa. Który potrafi wyżywić wiele waszych rodzin .Pozdrowienia .Coraz więcej kasy w skarpecie.Przejmujemy bankruta z ludźmi i doświadczeniem i znajomościami w branży i pewnie nie tylko. Mamy Mariana i wiele wspaniałych ludzi w akcjonarjacie.???? Helooł
I moze też Pan Hilela nie jest taki jak go postrzegamy On Też coś wie więcej. Zobaczcie On od początku gada że będzie kosmos. Ze będzie 13 zł. Tu się chyba coś grubego szykuje.
Dobrze prawisz lecz ja oddam tak jak już wcześniej powiedziałem w przedziale 0,30-0,60 zł nie licząc tego małego pakieciku 100k który wyrzuciłem przy 0,112 ot tak z nudów w piątek dokupiłem 280k ze średnią 0,0926 za co bardzo dziękuję. Pozdrawiam posiadaczy
Zgadzam się jest to wielce prawdopodobne!!! Lecz u mnie to jest tak że są pewne założenia których się trzymam tu wyznaczyłem sobie taki przedział do sprzedaży. Później będą następne założenia. Pozdrawiam
Ja trzymam 400k do sprzedania na dużo wyższych poziomach. Nadwyżki sprzedaję na podbitkach. Na ostatniej zepchnąłem 140k powyżej 0.11, ale już udało mi się 50k odkupić.