• przecież tu jest strata za IV kwartał Autor: ~Rozczarowany [88.156.209.*]
    jak się mylę to mnie poprawcie
  • Re: przecież tu jest strata za IV kwartał Autor: ~Rozczarowany [88.156.209.*]
    Gdzie są ci zaślepieni w JANUSZA .to ile tego zysku miało być w IV kwartale?
  • Re: przecież tu jest strata za IV kwartał Autor: ~Posiadacz [95.203.50.*]
    Rozczarowany znów zaczynasz? zobacz na zysk roczny.
  • Re: przecież tu jest strata za IV kwartał Autor: ~zaskoczony [83.249.125.*]
    dobrze powiedział posiadacz.
    Co do twojej społki na którą tak zachwalałeś jak tam idzie, słabizna co?
    Schemat ten Sam co tutaj , kupuj poki jest nieznana i za grosze . Sprzedasz za rok z 200 % zysku. Fotovolt wyzej nie podskoczy . Wszytsko juz osigneli. Ozw w ich wykonaniu to zenada . A domki to wlasnie na mojej spolce . Jak chcecie ale fotovolt mial s sierpniu 2024 swoje piec minut. Roof jeszcze NIE mial sego piec minut i jest po reorganizacji
    Uwielbiam dyskutować z tobą o kursie akcji. Pamietasz moje pierwsze wpisy na tej spółce? Twoje narzekanie i obrażanie zarządu jest irytujące. twoje wyceny zawsze odwrotne. Skoro piszesz że spółka miała już swoje 5 minut to znaczy że jeszcze nie miała nawet minuty i wszystko przed nią. Fotovolt jest perspektywistyczną spółką i czy tego chcesz czy nie jej 5 minut dopiero nadejdzie.

O twojej innej spółce pisałem że jest interesująca przy 6-7 groszach za akcje i jest mało perspektywistyczna. Już zachwalając ją od 14 groszy ile straciłeś? Ja mówię o Fotovolcie od 25 groszy i gdzie teraz jesteśmy?
    Tą spółką się jeszcze nikt na poważnie nie zainteresował, ale jak zainteresuje to jej cena będzie znacznie wyższa. Ciekawy może tu być maj, nastąpi ożywienie i nowe wyniki.

a gdzie te umowy z KPO ?
    rozczarowany jestem zaskoczony twoim tokiem myślenia.
    Przecież sam Fotovolt nie starał się o środki z KPO zatem wykonuje tylko zlecenia od innych firm które takie środki otrzymały.
    Te kontrakty nie muszą być wcale duże i nie są wykazywane. Wystarczy ze widzimy zwiekszone przychody co napewno da się zauwałżyć analogicznie do 1 kwartału w porównaniu z pierwszym kwartałem tego roku. Dlatego pisze o maju.

Kolejna wazna sprawa, zawirowanie na cłach powaznie wpłynie na wiele czynników, zwiekszenie inflacji w stanach zwiększenie kosztów produkcji, ale też pozytywnie dla Takiej firmy jak Fotovolt ponieważ chiny będę zmuszone szukać innych rynków zbytu.
    A jak wiesz Fotovolt ma już i tak dobre ceny a jeszcze mogą mu się poprawić. Szczególnie że wszystkie surowce ostro poleciały i oby ten stan się utrzymał.

Problem będą miały firmy typu Ml system w Polsce i te które chciały bazować na eksporcie do stanów. Są plusy i minusy.

Kto wie może chiny będą chcialy wejść silniej na nasz rynek. Zobaczymy w ciągu kolejnego miesiąca.
  • Re: przecież tu jest strata za IV kwartał Autor: ~rudolf [95.203.39.*]
    Zaskoczony nawet nie myślałem o tym w ten sposób
[x]
FOTOVOLT -4,09% 0,61 2025-09-11 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.