Szanuję takie oświadczenia i kontakt z akcjonariuszami. Faktem jest jednak, że pozostaje wciąż pytanie czemu akurat teraz chcą wprowadzać do obrotu te akcje. Dwa najszybciej przychodzące do głowy powody diametralnie różnie rzutuje na spółkę 1. Pozyskanie kasy na dalszy rozwój w który wierzą...2. Zebranie kasy z rynku póki jest niszczę szansa bo w dalszy wzrost sami nie wierzą.
Chyba żartujecie sobie. W tym oświadczeniu nie ma nic. Banialuki dla naiwnych. Nie ma nic o skali sprzedaży akcji, a przecież to byłaby najważniejsze info
W tym komunikacie brakuje jeszcze takiego resume: "Przykro nam, że mamy tak durnych akcjonariuszy którym trzeba dodatkowo wyjaśniać tak oczywiste kwestie".
Rozumiem że masz syndrom wyparcia. Ale jako psycholog amator poradzę Ci, żebyś spojrzał na kurs akcji. Jak nie dotrze do zabetonowanego umysłu, to podpowiem, że od ujawnienia info o tych nieszczęsnych akcjach to cena spadła o kilkadziesiąt procent. Mogą nam nieuczonym tłumaczyć że jest ok ale ja po tym info akcje sprzedałem i ok 1.8 coś kupię. I kto jest debeściak?
Ty ds a wiesz co jest najpiękniesze że na takich geniuszach emocji giełdowych zarobiłem kilkanaście tysięcy. Dziękuję. Majtki zafajdolisz przy ok 2 zeta i znowu zarobię.
Najpierw kup po 1,8, a potem pogadamy. Ja zaczynałem zakupy po 1,64 i zarobiłem tutaj trochę więcej niż ty. Wyszedłem po słabych wynikach (ale wrócę) a nie ze względu na dopuszczenie do obrotu wszystkich akcji. Pewnie z 95% spółek na giełdzie ma notowane wszystkie akcje więc wg twojego rozumowanie trzeba uciekać z giełdy bo będą potężne spadki jak zaczną wszyscy sprzedawać ? Zastanów się raz jeszcze co piszesz. A Zarząd tym info na stronie po prostu zakpił z takich jak Ty.
Dnia 2025-03-21 o godz. 20:26 ~Bobo napisał(a): > Ty ds a wiesz co jest najpiękniesze że na takich geniuszach emocji giełdowych zarobiłem kilkanaście tysięcy. Dziękuję. Majtki zafajdolisz przy ok 2 zeta i znowu zarobię.
Coś mi się wydaje, że jak ja zaczynałem grać na giełdzie to ty jeszcze majtek nie nosiłeś, więc o moje się nie martw. Dużo już na GPW przeżyłem ;)
A tak na poważnie, może to jest „niuans”, ale jak ktoś pisze że gra na giełdzie to moim zdaniem jest przegrany. Ja od 2011 roku inwestuje na giełdzie i straciłem tylko na JSW, bo od IPO zacząłem inwestować. Chłopie graj dalej ja zarabiam pieniądze
Człowieku co ty pierdzielisz? Kupiłem po 2,05 sprzedałem po ok. 3,90. Odkupię po 1,80. A ty dusisz ciągle akcje bez realnego zysku. Doedukuj się. Na giełdzie się sprzedaje i kupuje, jak tego nie ogarnąłeś do wracaj do piaskownicy.