• Korekta Autor: ~Cieciooo [91.222.58.*]
    Zbyt dużo sesji wzrostowych, bodajże od 7 marca lecimy na północ, także bez paniki :)
  • Re: Korekta Autor: ~Tob [77.65.111.*]
    Przecież wiadomo że codziennie nie będzie rosło nie trzeba tego myślę tłumaczyć kolego, ale tak jak mówisz bez paniki, różne stwory tutaj będą się zlatywac no ale tak było i będzie
  • Re: Korekta Autor: ~Jarek84 [91.225.135.*]
    Jaki zasięg spadku przewidujecie?
  • Re: Korekta Autor: ~Tob [37.30.51.*]
    Ja Jarek nie przewiduje bo nie jestem wróżką ale firma ma ogromny potencjał a zawsze ktoś spanikuje i oddaje tak poprostu jest, widać co się dzieje na świecie i zbrojeniowka ma ogromny potencjał a spółka widać że stara i szuka nowych partnerów
    To już wiemy że potencjal jest ogromny. nawet zacząłem zremb sprzedawać, żeby tu dokupić. Te 2 fixy powodują że niestety nie ma zbyt dużej kontroli nad zleceniem, ale pewnie poniżej 2zl zostanie szybko wyzbierane.
  • Re: Korekta Autor: ~Tob [37.30.51.*]
    Spokojnie trzeba by cierpliwym wydaje mi się że korekta nie będzie dużo, bo tutaj w każdej chwili może skoczyć ponownie szybko do góry być może jutro się to ustabilizuje
    Pozdrawiam
  • Re: Korekta Autor: ~oli [78.9.156.*]
    A ja powiem wprost: czekałem na nią, wiedziałem że będzie...i oto jest. Do końca tygodnia możliwy kurs na minus, potem zobaczymy ale jeśli o mnie chodzi, jestem optymistą.
  • Re: Korekta Autor: ~Pol [188.146.129.*]
    Chwilowa korekta w okolice 1.90 i rajd na 3 zł :)
  • Re: Korekta Autor: ~Cx [37.19.199.*]
    Arkusz zapełnia się, będzie coraz trudniej o kolejny impuls. Potrzeba ciągłych i wejścia na główny.
    Można gdzieś sprawdzić arkusze zleceń tej spółki?
  • Re: Korekta Autor: ~Jon [103.129.111.*]
    https://biznes.interia.pl/gieldy/notowania-newconnect/profil-akcji-prh,wId,29709
[x]
POLHOLROZ -0,65% 3,08 2025-11-18 14:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.