czyli o 100000szt akcji przekroczyliśmy obroty całej spółki...( Gogolczyk ma 1,5mln tak ), 12 i 13 poszło na słupy, 1070000szt, 2 x 535tyś) obroty od 12 do dziś to 1 087000, czyli słupów już nie ma , obroty od 3 lutego do 11marca to 1266000 a Ruszkowski miał 1330000, tak, czyli praktycznie wszystko wszyscy sprzedali, tak by wychodziło, niech im zostanie 300000szt to maksymalnie mogą jeszcze obniżyć kurs między 2,25- 2,30, czyli do wyników koło 2 dni, tylko czy gogolczyk też wywali czy raczej Dokupuje, ktoś musi rządzić na walnym, zobaczymy w kolejnych dniach pozdr:) ..
W dniach 26, 27, 28 luty 2025 akcjonariusz sprzedał pozostałe akcje emitenta. to Pani Patrycja, tamtych drobnych nie liczyłem nawet, czyli co czekamy na infa na dniach , nadal widze optymistycznie, może jutrzejsza sesja to przełamanie tego ciągu spadków, zobaczymy po obrotach , dzisiaj spodziewałem sie koło 300tys, a ledwo doszło do 200, coś jeszcze maja zależy czy rynek to wchłonie, na razie kanał spadkowy, opór na 2,5zł, potem 2zł.. tu już upadłosć wymyślają dobre aparaty straszą was,. pozdr Robi:)
Rob według mnie akcje się zgadzają, policz ile zostało zbyte od początku, część wchłonęli inwestorzy na 26 domków, tak podejrzewam. Reszta została wrzucona do wora lub jest miejsce na jeszcze jeden podmiot. W cale się się zdziwię jak prezesem niemieckiej spółki zostanie były prezes wg
Ani ulica ani fundusz, będziemy mieć tu jeszcze jakąś niespodziankę , ragnar też odpada, za mała spółeczka, zobaczymy na dniach myśle, że do raportu sie wyjaśni, miłego wieczoru, spanko pzdr Robi :)))