zawsze w arkuszu było ponad 100k zleceń po groszu do 10 groszy dzisiaj pierwszy raz od miesięcy widzę ich brak. Nie wiem po co ktoś to składał to chyba na wyznaczenie kursu nie ma wpływu ale dziwne że akurat dzisiaj tez 4 czy 5 zleceń zniknęlo zostało tylko jedno raczej ukryte bo na 1 akcje.
Tym arkuszem nie ma co się sugerować bo to jeden wielki wałek. Dzisiaj sobie automaciki hulały w najlepsze. Masa śmieciowych zleceń a do tego ukryte zlecenia. Mamy to co mamy czyli zabawę na arkuszu która już dawno powinien się ktoś zajac
wiem ale zawsze mnie zastanawiały te śmieciowe zlecenia i były od ponad roku a ostatnio ich przybyło, dzisiaj zauważyłem że zniknęły mimo że nie było czyszczenia arkusza.
teraz na grze giełdowej widze dwa zlecenia po 15k na kupnie po 24zł z 16.08 a kurs w dół dziwne. 24,4000 15 000 366 000,00 1 19,68 % 24,0000 15 000 360 000,00 1 19,36 %
Jezeli to były stare zlecenia to może termin już miały długi i po prostu wygasły same. Jeden wielki szfondel jest w tym arkuszu nawet teraz na koniec sesji regularnie ktoś wstawia większe zlecenia kupna. Ile to trzeba mieć cierpliwości aby to robić regularnie już od dwóch lat. No i gotówki sporo aby takie zlecenie złożyć. Myślę że tego nie robi ulica a ktoś z gory
Ekspert ostrzega przed stratami nas drobnych akcjonariuszy. Boli misia gdy my tracimy on robi tzn ostrzega nas dla naszego dobra. Taki prawy i zabawny ekspert z niego.