Nadchodzą wielkie zmiany. Następuje konsolidacja przed Wielkim Finałem. Czegoś takiego na polskim parkiecie jeszcze nie było. Wise Finance = Wielki Finał = WF
I jest kupujący , Wyka jestem naprawdę ciekaw czy Ty będziesz miał wiesz co jak to ruszy. A ruch nie będzie na parę, kilkadziesiąt procent . Ty tego prawdopodobnie nie pojmujesz, a ludzie tutaj zainwestowali na ciut dłużej i te Twoje pincet to będzie ułamkiem z kwoty za sztukę
Macie 2 fajne info. Można robić jakiś ruch w górę. Jednak zakładam że znowu animatora nawet nikt nie rozbierze....znów wasze marzeniach trzeba będzie odłożyć..
Sytuacja dziś jest inna niż rok i więcej temu. Nie wiem co ale coś jest na rzeczy. Wiadomo, że w obu spółkach jest bardzo dobrze, jest dużo kasy, wchodzi inwestor biorąc 100 tys akcji po 200 zeta gotówką, spłata pożyczki etc. Wise sp z o.o. zbiera akcje co w mojej ocenie jest cichym buybackiem. Do końca kwietnia obstawiam poważne zmiany w kursie obu spółek- to the moon. Niech ulica porządnie zarobi tego nam życzę :)