• Ciekawe Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    Kto opuszcza teraz pokład z zarządu ? Pierwszy raz widzę żeby wartość spółki leciała do zera po takich espi. A jeszcze 3 miesiące temu pod info o zmianie działalności poleciało pod 1,2 zł a teraz po podpisywaniu umów leci na 10 gr tak jak kiedyś pisał inwestor. Dziwne to wszytko.
  • Re: Ciekawe Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Do 10 groszy to daleko. Luk, spekuła weszła. Korzystaj i uśredniaj albo sprzedaj. Akurat na to czekają. A jak boli to wyłącz notowania i spójrz za kilka dni
  • Re: Ciekawe Autor: ~atomek [46.205.197.*]
    Dnia 2025-03-18 o godz. 16:25 ~Kar napisał(a):
    > Do 10 groszy to daleko. Luk, spekuła weszła. Korzystaj i uśredniaj albo sprzedaj. Akurat na to czekają. A jak boli to wyłącz notowania i spójrz za kilka dni

Do 10 groszy bliżej niż do 60, chciałem zauważyć.
    I póki co nic nie wskazuje żeby chciało i miało powody zawrócić i tam dotrzeć.
    Ba, status groszówki wydaje się jej naturalnym stanem.

• Re: Ciekawe Autor: ~Kar [83.21.148.*]
    Szybciej wróci niż myślisz. Uważasz, że spekuła wzięła aby stracić? Kto zrobić taki obrót dzisiaj? Raczej nie ulica
  • Re: Ciekawe Autor: ~Luk [178.235.232.*]
    A kto na przełomie stycznia i lutego w miesiąc zrobił 10 mln sztuk obrotu i nic z tego nie wyszło oprócz tego że poszło 3 mln sztuk akcji byłego prezesa ? Raczej by się sprzedał jakby w spółce miało być dobrze bo wolałby poczekać na wyższe poziomy. I co dzisiejsze walne nie podjęło żadnej decyzji ani nie ogłosiło przerwy. Czyli co ze sprzedażą części spółki ? Z tego co czytałem to ta sprzedaż miała być razem z akcjami spółki. Ależ jestem ciekawy jakie trupy z szafy wypadną bo kurs zawsze prawdę ci powie. Pod co teraz miałby być podbitka skoro po takich bajecznych espi jak te z wat kurs leciał w przepaść ? Ciekawe co z tą emisją 7,5 mln akcji. Kto je będzie chciał skoro te na rynku lecą w dół ? Dzisiaj napewno sprzedawał ktoś z zarządu bo nie wierzę że drobnica nagle zrobiła taki obrót bez większego powodu bo nic na to nie wskazywało a wszystko zaczęło się po walnym. Szykuje się ładny przekręt a stratę i tak już mam taką że nie warto sprzedawać. 
  • Re: Ciekawe Autor: ~abc1 [83.30.123.*]
    Niejaki Skrzypczak wywalił wszystkie swoje akcje , stąd ta zwałą, ktoś to jednak skupił więc jestem spokojny.
  • Re: Ciekawe Autor: ~klawisz [46.134.122.*]
    Chciałbym wiedzieć, cemu wywalił. No, ale się nie dowiem. Gdyby nie wierzył, to wywalałby przez tydzień i miałby lepszą średnią - a może on już wywalił wcześniej? Bo na WZA już miał 0-więc wywalił wcześniej-to chyba logiczne, ale czemu wywalił? Brak wiary? No, ale jak ta lawina poszła, Inicjacja- Naród nic nie wiedział i wywalał, dziwne to wszystko, trzeba konsultować Al. Szkoda, że nie wywaliłem-to bym trochę kół dokupił, ale jasnowidzem stety nie jestem
    Masz dzień sprzedaży. Wywalił wszystko dzisiaj. 10% czyli ponad milion. Czyli to On zrobił obrót.
  • Re: Ciekawe Autor: _wiatrak_ [83.30.231.*]
    Dokładnie.
    Gdyby wywalał wcześniej - to KNF ( bo miał obowiązek o tym poinformować z racji swojej funkcji ).
    Zatem dzisiejsza podaż pochodziła raczej tylko z tego źródła ( plus mali kółkowicze ).

A co z emisją? I nowym inwestorem? W sumie nic nie wiadomo. Jakaś szansa jutro na odbicie jest, ale jaka to zobaczymy. Pytanie też, czemu sprzedał. Jak zwykle na końcu łańcucha jesteśmy
[x]
MEDTECH 11,52% 0,30 2025-09-23 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.