• spadki od 30 dni Autor: ~wojtek [89.64.74.*]
    stałe spadki ceny akcji ( od 30 dni z 5,0zł na 4,6 zł), również zatrudnienie nowego dyrektora do kontynuacji projektu uruchomienia fabryki świadczą wg mnie o kłopotach. W tym kierunku można też interpretować przesuwanie terminu raportowania.

Coś jest nie tak . Albo kombinują i maja trupa w szafie i wyprzedają akcje, albo sterują żeby tanio kupić. Historia ostatnich lat pokazała krętactwa na różnych płaszczyznach. Nie ma co tego wymieniać. Większość która trzyma akcje wie o co chodzi. Czy tym razem będzie podobnie? Ciekawe jest ze na tym forum nikt nie podał adresu tej fabryki. Jest możliwość sprawdzenia. Na www można obejrzeć hale. Lek tez widzieliśmy. Oby nie było podobnie. żadnych informacji od wielu miesięcy. Dziwne to jest. Znowu wałek ??????
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~Spoko [213.134.170.*]
    Takie śmieci giełdowe KNF powinna wycofywać z obrotu na GPW pod przymusem. Przecież to nie ma sensu żeby takie coś robiło tylko smród na parkiecie i narażało ludzi na ciężkie straty.
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~Der [31.0.73.*]
    A co byś chciał od obecnego Prezesa który zna się tylko na programie motywacyjnym tylko dla siebie i na przesuwaniu raportów. Ciekawe gdzie załatwił papiery na sorawowanie stanowiska Prezesa
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.28.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~ktos [31.60.28.*]
    Nikt nie jest w stanie podać adresu fabryki. Starałem się znaleźć adres w ESPI. Nie udało mi się. Pomożecie znaleźć "mamy fabrykę" i "mamy CBR"?
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~ktos [31.60.28.*]
    Spadki od 14 lat. W 2011 akcje były po 5 zł.

"mamy lek, mamy inwestora, mamy umowy, mamy molekułę, mamy CBR, mamy fabrykę".
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~Kosa [31.0.48.*]
    Mamy wszystko co tylko zapragniesz
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~Klemens [46.151.19.*]
    Ktos" trol spadziowy nie ma akcji.
  • Re: spadki od 30 dni Autor: ~ktos [91.94.12.*]
    Na ten rok "mają cel", aby rozpocząć sprzedaż. "mamy umowy" podpisane w 2020 i 2021 roku, a dopiero teraz "mają cel", żeby sprzedawać.
[x]
SNTVERSE -1,28% 3,08 2026-05-15 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.