• Konsolidacja Autor: ~technik_at [66.85.77.*]
    Ksiazkowy wzor na wykresie
  • Re: Konsolidacja Autor: ~BVG [31.61.245.*]
    Wam się chce jeszcze wogole tutaj pisać cokolwiek… niewiarygodne.
  • Re: Konsolidacja Autor: ~technik_at [66.85.77.*]
    szczyt hipokryzji
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Początkujący [37.47.240.*]
    Jak wiadomo są dwa uda … uda się albo się nie uda …
  • Re: Konsolidacja Autor: ~olo [83.24.48.*]
    Za ostatni kwartał na rsi i macd jest dywergencja (wskaźniki up, kurs horyzont), jakieś niemrawe oznaki akumulacji, dla oglądających świat w różowych okularach nawet podwójne dno się znajdzie (końcówka grudnia i stycznia).
  • Re: Konsolidacja Autor: ~kot [37.225.27.*]
    przed czym ta konsolidacja, przed marazmem?
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Gruby [93.159.22.*]
    Tu analiza techniczna dużo nie pomoże jak niedługo na konferencji pokażą znowu prawie, że zerowe przychody w Q4 i powiedzą, że w sumie to w Q1’25 nie ma więcej, a hajsu starczy do wakacji…
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Kumaty [31.0.94.*]
    To akurat doskonała opcja. Bowiem tuż po takim destrukcyjnym info zazwyczaj trwa wywalanie poprzedzone mocnym wybiciem...

Patrz Ursus: 0.25 na 0.8
    Patrz Rafako: 0.26 na 0.5
    Patrz Getin: 0.17 na 0.46

To doskonała wiadomość
  • Re: Konsolidacja Autor: ~kudłaty [84.40.218.*]
    Czyli wniosek taki, że spółeczkę czekają groszowe wyceny. To rzeczywiście doskonała wiadomość :-)
    Nie wiem gdzie sie uczyłeś inwestowania ale wygląda na to , że w kasynie
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Kumaty [89.231.159.*]
    Weź się człowieku nie produkuj bo jak widzisz w ogóle mnie to nie rusza skoro dalej w tym siedzę i dla Twojej wiadomości mam nieco kapitału którym mogę nawet dobrze temat uśrednić. Jak widziałeś ostatnio po kciukach w dół znam doskonale mechanizmy działające w sieci, również naganianie na tym forum, które uważam za niezwykle prymitywne a zarazem skuteczne dla 90% społeczeństwa, które nie potrafi racjonalnie myśleć.
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Pretyou [188.146.130.*]
    Wytrzymacie jeszcze trochę a nagroda będzie wielka, kiedyś to pisałem przy 21 złotych jak poszło na ponad 100 teraz kupuje po 10 z groszami i czekam rok na 40 tyle mi wystarczy. Czekamy na podpisanie kontraktów które zmienią postrzeganie spółki.
  • Re: Konsolidacja Autor: ~Atmos [188.146.135.*]
    Słaba nagroda w rok przy takim otoczeniu.
    Kciuki w górę , kciuki w dół, jeżeli ktoś się tym sugeruje to współczuję stanu umysłu, błazenada :-)
    Jeżeli ciągle podnosisz temat łapek to w górę to w doł, to rzeczywiście nie mamy o czym gadać

Dostajesz tylko polecenia z góry więc nic nie wiesz. A cały myk polega na tym aby być kurą a nie jajkiem.
    Nie odpowiedziałeś na pytanie.
    Pod jakie wydarzenia ma to coś rosnąć?
    Tylko nie powtarzaj ciągle tego samego, że pod przyszłe kontrakty.

A pod co rośnie Rafako? Pod co wybija WIG Ukraina skoro wiadomo że guzik tam się wydarzy? Pod nic. Czystko techniczne zbieranie akcji pod jakiekolwiek durne espi.

Popatrz na wykresy giełdowe, raporty, espi i inne czynniki reguła jest jedna...

Nic nie ma znaczenia. Liczy się grubas z kapitałem który skupuje co widać po wykresie aby wybić i zrealizować zyski.

Giełda to prosty schemat.
    To nie jest dobry przykład "Rafako" itp , spółki, które miały pewną historię a wymienione przez ciebie zostały sprowadzone do statusu Bankruta i wyceny groszowej!
    Idąc więc twoim tokiem myślenia to samo może czekać mabionka. I cóż z tego skoro będzie tzw odpał z 15 gr np na 40 gr?
    Spółki zazwyczaj rosną pod zawarte kontrakty, umowy, przyszłe kontrakty, tutaj nic takiego się nie zanosi. Ja uważam że w spółce dzieje się źle.
    Ty nic nie uważasz tylko piszesz bzdury bo Ci każą. Tak samo jak reszta brygady z tego forum pisze te same bzdury w drugą stronę na protektorze, rafako, kernelu i innych które akurat są u góry.

To działa na ludzi którzy wierzą w to co tu wypisujcie albo myślą że skoro pisze to tak jest a dobrze wiemy że to nie prawda.

Nikt normalny bez akcji jak Ty rzekomo nie siedzi tutaj z powodu altruizmu. Zwykły prymitywny mechanizm który ma na celu wzbudzić wątpliwości lub podsycić euforię...

Słyszałeś bajkę o TyMiTuNie?
    Nic do ciebie nie dociera a więc
    bier perłę garściami, agituj , naganiaj. Okazja życia.
    Ty natomiast naganiaj na protektorze, Lubawie i całej reszcie bo macie tam dystrybucję spekulacyjną

Szkoda mi ludzi bo będzie tam raczej mega zjazd. Już oficjalne info bowiem poszło. Kapitał idzie do Stalowej Woli i Jelcza i jeszcze jednej nie pamiętam nazwy...

Nie słyszałem aby Kamysz wymieniał w.w

Tak to właśnie wygląda. Spekulacja goni spekulacje. Baw mnie dalej dziecko.
    Dnia 2025-03-24 o godz. 07:11 ~Kumaty napisał(a):
    > Ty natomiast naganiaj na protektorze, Lubawie i całej reszcie bo macie tam dystrybucję spekulacyjną
    > >
    > > Szkoda mi ludzi bo będzie tam raczej mega zjazd. Już oficjalne info bowiem poszło. Kapitał idzie do Stalowej Woli i Jelcza i jeszcze jednej nie pamiętam nazwy...
    > >
    > > Nie słyszałem aby Kamysz wymieniał w.w
    > >
    > > Tak to właśnie wygląda. Spekulacja goni spekulacje. Baw mnie dalej dziecko.

Z twoich wynurzeń myślowych widać że jeszcze pryszcze z twarzy ci nie zeszły :-)
    Wyłącz forum bankiera o zacznij czytac inne źródła. Finansowanie będzie dla Jelcza Huty Stalowa Wola PZL Mielec i ich produktów a na bananie znawcy wiedzą lepiej
    Zawsze niezawodny niekumaty ,
    wujek dobra rada :-)
[x]
MABION -1,23% 8,02 2025-11-07 17:03:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.