Za ostatni kwartał na rsi i macd jest dywergencja (wskaźniki up, kurs horyzont), jakieś niemrawe oznaki akumulacji, dla oglądających świat w różowych okularach nawet podwójne dno się znajdzie (końcówka grudnia i stycznia).
Tu analiza techniczna dużo nie pomoże jak niedługo na konferencji pokażą znowu prawie, że zerowe przychody w Q4 i powiedzą, że w sumie to w Q1’25 nie ma więcej, a hajsu starczy do wakacji…
Czyli wniosek taki, że spółeczkę czekają groszowe wyceny. To rzeczywiście doskonała wiadomość :-) Nie wiem gdzie sie uczyłeś inwestowania ale wygląda na to , że w kasynie
Weź się człowieku nie produkuj bo jak widzisz w ogóle mnie to nie rusza skoro dalej w tym siedzę i dla Twojej wiadomości mam nieco kapitału którym mogę nawet dobrze temat uśrednić. Jak widziałeś ostatnio po kciukach w dół znam doskonale mechanizmy działające w sieci, również naganianie na tym forum, które uważam za niezwykle prymitywne a zarazem skuteczne dla 90% społeczeństwa, które nie potrafi racjonalnie myśleć.
Wytrzymacie jeszcze trochę a nagroda będzie wielka, kiedyś to pisałem przy 21 złotych jak poszło na ponad 100 teraz kupuje po 10 z groszami i czekam rok na 40 tyle mi wystarczy. Czekamy na podpisanie kontraktów które zmienią postrzeganie spółki.
Kciuki w górę , kciuki w dół, jeżeli ktoś się tym sugeruje to współczuję stanu umysłu, błazenada :-) Jeżeli ciągle podnosisz temat łapek to w górę to w doł, to rzeczywiście nie mamy o czym gadać
A pod co rośnie Rafako? Pod co wybija WIG Ukraina skoro wiadomo że guzik tam się wydarzy? Pod nic. Czystko techniczne zbieranie akcji pod jakiekolwiek durne espi.
Popatrz na wykresy giełdowe, raporty, espi i inne czynniki reguła jest jedna...
Nic nie ma znaczenia. Liczy się grubas z kapitałem który skupuje co widać po wykresie aby wybić i zrealizować zyski.
To nie jest dobry przykład "Rafako" itp , spółki, które miały pewną historię a wymienione przez ciebie zostały sprowadzone do statusu Bankruta i wyceny groszowej! Idąc więc twoim tokiem myślenia to samo może czekać mabionka. I cóż z tego skoro będzie tzw odpał z 15 gr np na 40 gr? Spółki zazwyczaj rosną pod zawarte kontrakty, umowy, przyszłe kontrakty, tutaj nic takiego się nie zanosi. Ja uważam że w spółce dzieje się źle.
Ty nic nie uważasz tylko piszesz bzdury bo Ci każą. Tak samo jak reszta brygady z tego forum pisze te same bzdury w drugą stronę na protektorze, rafako, kernelu i innych które akurat są u góry.
To działa na ludzi którzy wierzą w to co tu wypisujcie albo myślą że skoro pisze to tak jest a dobrze wiemy że to nie prawda.
Nikt normalny bez akcji jak Ty rzekomo nie siedzi tutaj z powodu altruizmu. Zwykły prymitywny mechanizm który ma na celu wzbudzić wątpliwości lub podsycić euforię...
Ty natomiast naganiaj na protektorze, Lubawie i całej reszcie bo macie tam dystrybucję spekulacyjną
Szkoda mi ludzi bo będzie tam raczej mega zjazd. Już oficjalne info bowiem poszło. Kapitał idzie do Stalowej Woli i Jelcza i jeszcze jednej nie pamiętam nazwy...
Nie słyszałem aby Kamysz wymieniał w.w
Tak to właśnie wygląda. Spekulacja goni spekulacje. Baw mnie dalej dziecko.
Dnia 2025-03-24 o godz. 07:11 ~Kumaty napisał(a): > Ty natomiast naganiaj na protektorze, Lubawie i całej reszcie bo macie tam dystrybucję spekulacyjną > > > > Szkoda mi ludzi bo będzie tam raczej mega zjazd. Już oficjalne info bowiem poszło. Kapitał idzie do Stalowej Woli i Jelcza i jeszcze jednej nie pamiętam nazwy... > > > > Nie słyszałem aby Kamysz wymieniał w.w > > > > Tak to właśnie wygląda. Spekulacja goni spekulacje. Baw mnie dalej dziecko.
Z twoich wynurzeń myślowych widać że jeszcze pryszcze z twarzy ci nie zeszły :-)
Wyłącz forum bankiera o zacznij czytac inne źródła. Finansowanie będzie dla Jelcza Huty Stalowa Wola PZL Mielec i ich produktów a na bananie znawcy wiedzą lepiej