po wpływie, który musi być marcu, raport majowy za I Kw będzie ładniutki i tylko liczyć że z tej kasy zrobią boczny w II kw (kwiecień-czerwiec) a póżniej tylko stabilnie do góry z kursem po zwiększeniu wydobycia i wpływie dodatkowej kaski. Oby ten rok był w końcu pozytywny.
cos mocnego zapewne... on sprzedal zeby za chwile odkupic to cos, zmiast kupic cokolwiek innego - juz dawno odrobilby strate i mialby niezly zysk... ale jak boerzesz to umysl nie jest taki jasny jak powinien byc i takei bledy sie robi...
narcos jak zawsze wielki ekspert! wystarczy, ze cos napisze i od razu kilka-kilkanascie procent spadkow, hehe.. chcecie zarobic? Robcie odwortnie niz radzi narcos!
Dnia 2025-03-18 o godz. 13:02 ~narcos napisał(a): > po wpływie, który musi być marcu, raport majowy za I Kw będzie ładniutki i tylko liczyć że z tej kasy zrobią boczny w II kw (kwiecień-czerwiec) a póżniej tylko stabilnie do góry z kursem po zwiększeniu wydobycia i wpływie dodatkowej kaski. Oby ten rok był w końcu pozytywny.
Wizja ładna, ale przychody to oni robią takie jak gdyby wydobywali ropę łyżką z kałuży, a nie na poważnie. Nawet boczne dziurki wiele nie zmienią. Wydaje się, że powinni się wziąć za porządną strategie, bo ja mam wrażenie, że to co dotychczas to jakieś mrzonki. Wycena spółki jak na to co raportują chciałbym powiedzieć nie jest niska, ale jest po prostu bardzo wysoka, a kolega jeszcze o jej podnoszeniu mówi, no ciekawe.
A Ty Dorotko akurat wiesz czy i ile straciłem. Przynajmniej siedzę na forum społki którj posiadam akcję a Ty siedzisz i szczekasz od rana do wieczora na spółce w której nic nie masz....prawdziwy Pudelek.....takie najgłośniej szczekają bo wszystkiego się boją hehehe
skoro kupowales akcje z 10 lat temu to na pewno jestes na plusie, hehe... to, ze Ty nie potrafisz liczyc, to nei znaczy, ze inni maja tak samo.... jak tam Twoje powolne wzrosty? hehe
tez mam przeczucie, ze tu bedzie 10zl lub wiecej... Zazwyczaj mam racje w takich sytuacjach, niestety w przeciwienstwie do wielu tutaj lubie inwestowac w pewne biznesy np Rainbow, z ktorego uslug korzystam wiele lat, wiec zyski z takich strzalow nie dla mnie, ale zycze wszystkim zeby jeszcze ten dramat obrocil sie dla wszystkich na plus..