• co sie dzieje Autor: maxswinger [194.26.101.*]
    no ludzie kochaniii
  • Re: co sie dzieje Autor: ~madox69 [83.27.156.*]
    Wyniki wstępne podali i niektórzy nie wytrzymali i zaczęli sprzedawać . Póżniej Stoplosy odpaliły się i mamy co mamy. Ale przecież te wyniki to były znane , dlatego kurs wcześniej tak zjechał. Słabszy rok był, prezes mówił. Teraz gramy pod przyszłość , a ta zapowiada się bardzo dobrze. Giełda wyprzedza przyszłość. Nie zdziwię się jak jeszcze do końca tygodnia jeszcze wyjdziemy na plus
  • Re: co sie dzieje Autor: ~Mrl [194.26.201.*]
    Tylko na razie wygrane przetargi są za najniższe oferty. Więc jak mają się marze poprawiać .. póki co moga żeby robota była na teraz. Tak to wyglada
  • Re: co sie dzieje Autor: ~xyx [83.5.131.*]
    jest gorzej z wynikami, mój wywiad mówił ze zysk będzie około 14 mil .zł. za 24 r a jest niecałe 11 mil.zł. Jest źle będą spadki.
  • Re: co sie dzieje Autor: ~adam [188.146.33.*]
    Sprzedawaj akcje agencie. Dziś złapałem za minimum dnia. Liczę na ciebie jutro.
  • Re: co sie dzieje Autor: ~xyx [83.5.131.*]
    poprawa ma być dopiero 2027 r, to długo, szkoda kasy mrozić Zysk w 2025 r. przewidują na około 14 mil. zł. a może być mniej. tak jak w 24 r. Zysk po I kwartale 2025 r będzie słaby, może być na minusie. W maju w czerwcu przewiduje mocne spadki na akcjach ZUE
  • Re: co sie dzieje Autor: ~senior [89.78.104.*]
    dałem ci zieloną łapkę , też chcę tanio kupić
[x]
ZUE -1,88% 10,45 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.