• Przewidywania Autor: ~MichałK [178.183.11.*]
    Hej
    Trzymam pakiet 5000 akcji jeszcze, kiedy kosztowały 2x tyle co teraz.
    Na GPW euforia a ten indeks stoi w miejscu.
    Jestem raczej noobem w inwestowaniu.

Co tak na prawdę ta spółka teraz robi ? Jakie ma perspektywy? Bliżej nam do grosza za akcję czy do 1zł za akcję?
    Jak oceniają Państwo perspektywy zarówno spółki jak i kury giełdowego?

Osobiście, czytając raporty spółki jestem bardzo pesymistyczny.
    Pozdrawiam ;)
  • Re: Przewidywania Autor: ~MIM [86.111.99.*]
    Trzeba przewidzieć raporty z 2026 r i czy rezygnując obecnie nie pozbywamy się szans na powrót do chociażby cienia dawnej koniunktury sprzed ćwierćwiecza ?
  • Re: Przewidywania Autor: ~ghostunio [90.167.43.*]
    Michal,ale z Ciebie jest sierota gieldowa,jak sam napisales,ale tu akurat trafiles,bo mam ta slabosc.
    Lubie pomagac slabszym.
    Nikt nie zarabia z czytania raportow,a raczej z zakupu spolek,ktore trwaja i i przynosza stale zyski.
    Sa takie,sa duze i czesto z dywidenda.
    Pozostale spolki to spekulacja,kup taniej niz sprzedasz.
    Wiec juz chyba masz odpowiedz na pytania.Tutaj nie spodziewaj sie odpowiedzi,bo kazdy sie dusi we wlasnym sosie:jak sprzedac drozej niz zakup.
    Ten Less to jakis nowy projekt,zupelna popluczyna po dawnym Groclinie,wiec raczej zero historii,nie ma sensu wracac jak bylo nascie lat temu.
    Forum jest jakie jest,wszyscy zestresowani,wiec czemu niby mieliby sie dzielic informacja.
    Prosty przyklad,zamiast opowiedzi na Twoj post cisza jak makiem zasial i dostales zonka na minus,Nikt Ci nie odpowie,a jesli juz to w telegraficznym skrocie,na zasadzie czesc jak leci....w domysle co to za leszcz, splyn itp,itd
    ))))))))))))))))))))))))))))))))
    Ja taki nie jestem,odpowiedzialem Ci po ludzku.
    Ale nie licz na wiecej.
  • Re: Przewidywania Autor: ~MIM [86.111.99.*]
    Michale , firma dużo inwestowała a teraz udostępnia swoje zasoby również na wynajem.
[x]
LESS -2,11% 0,23 2026-05-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.