W rankingu Bankiera nr.20 niedawno 220, nadciągają nowi, niektórzy łepscy. Może być coraz trudniejsza obrona przyczółku 0,5. Do 0,7 PKC ok.300k - przy dobrej obronie kursu zanim do 0,7 dojdzie pewnie z 600k trzeba przemielić do 1 mln. Emisja i przydział pakietowy 7,5 balona - coraz mniej czasu, żeby w rozsądnej cenie dla ulicy i nabywającego sprzedać. W każdym razie do 25.03 pozamiatane
Zakładaliśmy, że to Twoje - nie ryzykuj, że oddasz darmo. Ja bym cofkę zrobił. W każdej chwili może być espi i Ci to łykną. Jak się nie mylimy, że to wydmuszka-a wszystko tu za bardzo zgrane na to + pieczęć WAT - TO 0,8 TO PROMKA. Szczerze kasy nam brak, żeby powiększać zasoby. Żona by mnie za jaja powiesiła :::)
Widzisz jakie zrzuty akcji są i kupienie tylko po kilka sztuk i serio myślisz że tak zachowuje się kurs spółki która ma kosztować grube złotówki ? Kto w takim razie oddaje te akcje których nawet nie ma w arkuszy tylko pojawiają się nagle i od razu zrzut ? Ja tam będę zadowolony jak jakimś cudem to poleci na te 80 gr. Wystarczy mi taki zarobek bo nie wierzę że mogą tu być złotówki. Nie po tym jak po każdym espi które na NC powinno spowodować podwójne górne i 50 procentowy wzrost kursu jest zupełnie odwrotnie. Ale oczywiście trzymam kciuki. I jeszcze nagle emisja akcji aż 7,5 mln. A gdzie te 10 baniek finansowania ? Może będzie wycofanie się z tego finansowania i dlatego kurs tak leci w dół ? Jakimś trupem z szafy zalatuje.
Tik Tak Luk właśnie wyprzedzamy rynek na tym to polega jaczuje ze jadę w Pedolino w długą podróż z przepięknymi widokami i Piękną Kobietą obok.........10