• Kiedy espi? Autor: ~olo [83.24.4.*]
    w marcu, czy czekamy do maja?
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~BioStock [31.61.247.*]
    O to samo chciałem zapytać. Coś się przeciąga temat - coś siebie na temat powodów, czy zwykla opieszałość w składaniu dokumentacji?
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~JR [176.107.114.*]
    espi dotyczące czego ?
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Stary [195.117.111.*]
    czegokolwiek. aby coś szło...
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~szef [195.88.232.*]
    jak zacznie isc to bedzie oznaczalo ze espi pojawi sie wkrótce
    jeszcze trochę bo jak widać akcja zbiórka
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Alicja [188.146.160.*]
    Espi o kolejnej emisji ?
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Alicja [173.44.36.*]
    Czy espi że wywaliłam kilkadziesiąt tysięcy akcji?
    Zatkało kakało? Mam to jutro zrobić? Pytam sie?
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~olo [195.117.111.*]
    Może na koniec miesiąca coś wrzucą?
  • Re: Kiedy espi? Autor: gold-cygan [217.119.78.*]
    Czekamy na 130 zł ^^
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~olo [195.117.111.*]
    Może być lada moment.
    31.03?
    wroc kolego do mojego postu wyzej- espi bedzie po tym jak kurs sie mocno ruszy. Dzis kurs sie rusza- jeszcze nie mocno, ale ale. Gielda to wylapywanie poszlak w otoczeniu.
    Stawiam na 31.03
    dlaczego akurat 31.03 w poniedzialek? jak to uzasadnisz?
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Stary [79.184.69.*]
    Do maja powinny się pojawić 2 dobre informacje ze spółki. Cierpliwi zyskają.
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Espi [37.31.156.*]
    Czemu do maja? Ja mam nadzieję że zaraz będzie pierwsze espi
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Stary [83.24.112.*]
    zaraz wpisuje się w do maja.
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Bbb [37.47.253.*]
    Oj chyba coś jest nie tak ciągle ktoś sypie czyżby badania nie były tak dobre jak byśmy chcieli musi coś być bo kurs by tak nie leciał.
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~NoCoTy [31.61.181.*]
    Bo PW tak powiedział, że do maja.
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~AI [193.35.36.*]
    No natura ludzka jest taka że z chytrości to i własna matke mozna sprzedać ;)), a zwłascza u brokerów, jak im obiecasz wysoka premie to swoje (powierzone ) akcje sprzedadzą żeby mieć premię. Właśnie tak tu działaja brokerzy z drobnymi z ulicy . Jak bedą dobre wiadomości ( a oni już wiedzą, że będą i to pewnie na dniach ;)), to puszczaja grubszą ilosc aby zbić kurs, a malutki sie przestraszy i sprzeda swoich kilka akcji, bo ło panie leci na pysk ;)) trza wiać ;)), a brokerki skupuja poniżej bo już wcześniej tam maja ustawione swoje koszyczki, a ludziska oddaja bo nie maja tej wiedzy że zaraz wyskoczy jak rakieta bo wszyscy wiedza że wyskoczy, tylko jak w jednym przypadku tak i w drugim po tylnej części ciała jak zwykle dostaja ci mniejsi ;)), bo nie sa cierpliwi, chcą szybko dużo i na już a tym samym stracą wszystko co do tej pory zyskali. Brokerzy odkupia i swoje akcje po mniejszej cenie i te wasze też, tylko że w dniu w którym wyskoczy to oni najwiecej zyskaja a kto sprzedał swoich kilka akcji to bedzie mógł sobie odkupic za 150% tych co miał wcześniej .Przerobiłem to juz kilka razy ;)), no teraz tylko cierpliwie czekam , bo wiadomo że to już nie długo jak będzie ESPI, oni zaczynaja tracic cierpliwość bo po niżej 105 nie za wiele skupili do tej pory a czas sie kończy , więc tylko stachem mogą sponiewierac ulicę ;))
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Bbb [37.47.245.*]
    Też prawda, trzeba być cierpliwym.
  • Re: Kiedy espi? Autor: ~Raffael [91.234.8.*]
    Myślicie, że teraz to gra z tym przeciąganiem terminu ESPI? Żeby grubi dali zielone światło, że kumulacja zakończona?
    Akumulacja na bank. Widać gołym okiem.
  • Re: Kiedy espi? Autor: michal55 [37.47.155.*]
    Jestem udziałowcem ale takich gadek nie kupuje. Wolę fakty. A fakty są takie na polskiej, i ie tylko polskiej giełdzie, że spółki "medyczne" to jest mocny wóz albo przewóz. Albo mamy coś takiego jak na Neuce czy Synektiku czyli dosłownie rakieta w górę. Są też takie jak Ryvu, med23 i wiele innych które latami obiecywały i nigdy nic z tego nie było. Jedynie solidne straty akcjonariatu. Tutaj rzekomo do kwietnia najpóźniej w kwietniu miała być informacja o od EMA o dopuszczeniu leku i rozpoczęciu w związku z tym budowy linii produkcyjnej. Jeśli to info się pojawi to pójdzie w górę, dopóki się nie pojawi stawiam że kurs się będzie powoli obsuwał. A jak infa do maja nie będzie to będzie jeszcze gorzej. Z tymi medycznymi tak jest, albo złote góry, ale się zostaje z torbami.
    Racja. Tu jest jednak duże prawdopodobieństwo sukcesu.
[x]
BIOCELTIX 0,96% 104,80 2025-09-23 17:00:44
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.