No prawie pozbyłem się tego papieru:) Zostawiłem sobie tylko trochę K na przyszłość, bo spółka nie jest zła:) Większość akcji sprzedałem po 5 i 5,50 oraz 4,50, co dało mi rentowność na poziomie 45%, przy średniej cenie zakupu 3,27:) Myślę, że to nie była zła inwestycja:) Pozdrowienia:)
Każdy sprzedaje wtedy kiedy uzna, ze zarobił wystarczająco. Ja tak uznałem, wiec sprzedałem:) Ty natomiast możesz trzymać dalej i czekać na 10 zeta:) Twój wybór:)
Pozdrowienia:)
...im wcześniej wyjdziecie z papieru to tym lepiej! Wywalajcie już teraz po 4PLN to akurat utworzycie drugie ramie reversal pattern (odwrócona głowa i ramiona)... Jak mi wpłynie dywidenda to jeszcze od was troche odkupie... :)
Co prawda zostawilem sobie pare K na wypadek skupu akcji, ale inwestowal juz w te spolke nie bede. Bylem zapakowany w ten papier praktycznie od poczatku, i w koncu udalo mi sie wiekszosc akcji sprzedac z przyzwoitym zyskiem, choc liczylem na wiecej:)
Pozdrowienia:)
spoko spoko to ciekawa i perspektywiczna firma , informatyka to przyszłosc i to bardzo nie odległa przyszłosc , wszystko idzie w tym kierunku , firma dopiero sie rozkreca , papierów znikoma ilosc wiec wszystko przed nami , ale kazdy ma swój rozum , wiadomo animator musi mieszac ja dzisiaj od niego dostałem 5 akcji , wszystko po to zeby sztucznie zanizyc kurs , z trendami nie ma co walczyc , nastepne wybicie to min 6 zł , pozdrawiam