Ja mam tego dość.Zaczynam to zrzucać.Od kilku lat jest to samo.Już za niedługo premiera i nie ma nic.To co sprzedałem ze stratą tutaj w tydzień odrobiłem.Nawet tam gdzie spadającego noża łapałem mam zysk.Lekcja z tego jest taka że pieniądz musi krążyć a nie gnić pod obiecanki.Nie dotrzymują terminów,pokazują gnioty to niech kurs wraca w niebyt.Odkupi się za grosze.To im ma zależeć na kursie a nie nam.Lekcja z Juju odrobiona,zero sentymentów.3-4 Pln i się żegnamy ze wszystkim.A narazie delikatny zrzut bo są bardziej obiecujące spółki dające zwrot już teraz a nie niewiadomo kiedy i czy wogóle
Tak tak mistrzu wzruszająca historia. Premiera w Q2 wiadomo od dawna, teraz się ogłasza takie rzeczy 1-2 miesiące przed intensyfikując działania w okolicach premiery. Obstawiam premiera maj lub czerwiec, więc ogłoszenie kwiecień lub maj najpóźniej. Zrzucaj, po tej cenie chętnie dobiorę.
Mało wiesz.Gameplayer DM pokazali 13 grudnia 2019 jak dobrze pamiętam i od tamtego czasu przesuwają premierę.Jeszcze wcześniej jechali z jakąś grą na na Targi i nie dojechali bo na drodze szyba im się w samochodzie potłukła.Potem dwa tygodnie przed premierą innej gry był wywiad z Prezesem i wszystko wyglądało Ok a potem okazało się że przesunęli premierę.Akcji też już nie drukują bo tak Prezes zapewnił to zrobili myk ze Space.Zobacz w jakim składzie i kiedy powstała spółka Space.I tak mamy prawie 7 mln akcji co spowoduje małe wzrosty.A wydanie RP3 miało być w pierwszy kwartale.RP3 jest promocją DM moim zdaniem.Jeśli opóźniają RP3 to opóźnią też DM.A co potem?Drugi gniot od Space i Herosi czy może Słowianie i Dziady.Czy kogoś z zachodu taka tematyka interesuje?To tak jakbyśmy my mieli grac w gry o Germanach.RP3 w jednym języku nie ma szans ba sukces a sukces DM też jedt wątpliwy widząc peak z Targów.Inwestorzy już wycenili w obecnym kursie te gry.Jakby to wyglądało lepiej to kurs latały po 3 zł teraz.A tutaj powolna obsuwa.Kiedyś spekulacyjnie wyskakiwało na 3 zł a teraz ledwie liźnie 2.To już daje do myślenia
To po co tu wróciłeś? Wydawca podał termin Q2 na Steam, była grywalna wersja na festiwalu a wcześniej na PGA, wierzyć tobie jakiemuś anonimowemu ludkowi z bankiera czy wydawcy, hmm niech no pomyślę. Jaki dobromir z ciebie, że wróciłeś tu po latach by wszystkich ostrzec, buahahahahaha!!! To że tu jesteś tylko potwierdza, że teraz warto trzymać akcje.
I znowu Zonk.Znikąd nie wróciłem tylko jestem tutaj od lat i dokładam do koszyczka.Mój zalogowany nic jedt wszystkim znany.Na DSC to już się ze mnie naśmiewają z powodu Juju.Jesteś tutaj krótko,posiedzisz dłużej to się przekonasz.kto siedzi tutaj tyle co ja wie o czym pisze.W 2019 po gamplayerze urosło chyba do 7 zł jak dobrze pamiętam.Pod zapowiedz Covid 19 skoczyło prawie do 10 zł.A teraz mamy grywalne dema RP3 i DM i kurs mamy około 1,5.Już się nawet nie loguje tutaj bo szkoda słów.Mam dużo wiecej aniżeli Ty akcji i mam dużo za dużo do biorąc pod uwagę przewidywany tutaj potencjał i zakres wzrostu w stosunku do wzrastającej ilości akcji
Jak jesteś długo i sypiesz to nie dziw się, że nie rośnie. Nie wiem co było w 2019 wiem co jest teraz, demo widziałem, gra jest, jest wydawca, podał datę, wishlista rośnie i to mnie interesuje. Twoją frustrację rozumiem jeśli tyle tu siedzisz, ale odkąd ja tu siedzę realizują co obiecywali i twierdzą, że gra jest skończona tylko szlify. Wydawca podał Q2, gdyby nie wierzył to by nie podał a skoro płaci to wymaga. Dlatego jak pisałem od dawna mam swój pakiecik i czekam spokojnie do premiery, nie zamierzam się wysypać przed najważniejszym infem. Ty po tylu latach chcesz się wysypać na ostatniej prostej to twoje prawo oczywiście.
Fundamentów też tam nie widzę. Wziąłem poniżej 3 i obiecałem sobie że jak zleci dzisiaj znów te okolice to wywalam by nie było straty. Zdarzyłem i już nie tykam chyba że zleci na 1.xx
Fundamentalnie to są domki na Śląsku plus list intencyjny na domki nad morzem.Do tego dochodzą zamówienia prywatne.Przekładam pare złoty z tego gniota tam.Czekamy ba domkach w okolicy 3-2.5.Panie Inx pakuj Pan Juju dowoli.My czekamy na 1 Pln.Ryzyko na domkach jest w emisji ale między raportem a Walnym może być drugi Krezus na kursie.