• Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~PatrzIp [176.10.106.*]
    Ja mam tego dość.Zaczynam to zrzucać.Od kilku lat jest to samo.Już za niedługo premiera i nie ma nic.To co sprzedałem ze stratą tutaj w tydzień odrobiłem.Nawet tam gdzie spadającego noża łapałem mam zysk.Lekcja z tego jest taka że pieniądz musi krążyć a nie gnić pod obiecanki.Nie dotrzymują terminów,pokazują gnioty to niech kurs wraca w niebyt.Odkupi się za grosze.To im ma zależeć na kursie a nie nam.Lekcja z Juju odrobiona,zero sentymentów.3-4 Pln i się żegnamy ze wszystkim.A narazie delikatny zrzut bo są bardziej obiecujące spółki dające zwrot już teraz a nie niewiadomo kiedy i czy wogóle
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Inxs [5.184.195.*]
    Tak tak mistrzu wzruszająca historia. Premiera w Q2 wiadomo od dawna, teraz się ogłasza takie rzeczy 1-2 miesiące przed intensyfikując działania w okolicach premiery. Obstawiam premiera maj lub czerwiec, więc ogłoszenie kwiecień lub maj najpóźniej. Zrzucaj, po tej cenie chętnie dobiorę.
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~niemota [82.177.102.*]
    Bardzo cię lubię
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~PatrzIp [176.10.106.*]
    Mało wiesz.Gameplayer DM pokazali 13 grudnia 2019 jak dobrze pamiętam i od tamtego czasu przesuwają premierę.Jeszcze wcześniej jechali z jakąś grą na na Targi i nie dojechali bo na drodze szyba im się w samochodzie potłukła.Potem dwa tygodnie przed premierą innej gry był wywiad z Prezesem i wszystko wyglądało Ok a potem okazało się że przesunęli premierę.Akcji też już nie drukują bo tak Prezes zapewnił to zrobili myk ze Space.Zobacz w jakim składzie i kiedy powstała spółka Space.I tak mamy prawie 7 mln akcji co spowoduje małe wzrosty.A wydanie RP3 miało być w pierwszy kwartale.RP3 jest promocją DM moim zdaniem.Jeśli opóźniają RP3 to opóźnią też DM.A co potem?Drugi gniot od Space i Herosi czy może Słowianie i Dziady.Czy kogoś z zachodu taka tematyka interesuje?To tak jakbyśmy my mieli grac w gry o Germanach.RP3 w jednym języku nie ma szans ba sukces a sukces DM też jedt wątpliwy widząc peak z Targów.Inwestorzy już wycenili w obecnym kursie te gry.Jakby to wyglądało lepiej to kurs latały po 3 zł teraz.A tutaj powolna obsuwa.Kiedyś spekulacyjnie wyskakiwało na 3 zł a teraz ledwie liźnie 2.To już daje do myślenia
    Widzę na forum że SRC też łapie tego spadającego noża co ja:)
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~src [83.26.33.*]
    Wu gie?
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Real2 [37.47.111.*]
    Tak pewnie mu chodzi o WGP sam wziąłem ostatnio po 3 zł ...
    Dokładnie WGP.Mamy tam 5 fal wzrostowych i wypłaszczenie spadku.Technicznie duży potencjał.Fundamentalnie też dobrze wygląda
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Inxs [46.134.120.*]
    To po co tu wróciłeś? Wydawca podał termin Q2 na Steam, była grywalna wersja na festiwalu a wcześniej na PGA, wierzyć tobie jakiemuś anonimowemu ludkowi z bankiera czy wydawcy, hmm niech no pomyślę. Jaki dobromir z ciebie, że wróciłeś tu po latach by wszystkich ostrzec, buahahahahaha!!! To że tu jesteś tylko potwierdza, że teraz warto trzymać akcje.
    I znowu Zonk.Znikąd nie wróciłem tylko jestem tutaj od lat i dokładam do koszyczka.Mój zalogowany nic jedt wszystkim znany.Na DSC to już się ze mnie naśmiewają z powodu Juju.Jesteś tutaj krótko,posiedzisz dłużej to się przekonasz.kto siedzi tutaj tyle co ja wie o czym pisze.W 2019 po gamplayerze urosło chyba do 7 zł jak dobrze pamiętam.Pod zapowiedz Covid 19 skoczyło prawie do 10 zł.A teraz mamy grywalne dema RP3 i DM i kurs mamy około 1,5.Już się nawet nie loguje tutaj bo szkoda słów.Mam dużo wiecej aniżeli Ty akcji i mam dużo za dużo do biorąc pod uwagę przewidywany tutaj potencjał i zakres wzrostu w stosunku do wzrastającej ilości akcji
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Inxs [46.134.120.*]
    Jak jesteś długo i sypiesz to nie dziw się, że nie rośnie. Nie wiem co było w 2019 wiem co jest teraz, demo widziałem, gra jest, jest wydawca, podał datę, wishlista rośnie i to mnie interesuje. Twoją frustrację rozumiem jeśli tyle tu siedzisz, ale odkąd ja tu siedzę realizują co obiecywali i twierdzą, że gra jest skończona tylko szlify. Wydawca podał Q2, gdyby nie wierzył to by nie podał a skoro płaci to wymaga. Dlatego jak pisałem od dawna mam swój pakiecik i czekam spokojnie do premiery, nie zamierzam się wysypać przed najważniejszym infem. Ty po tylu latach chcesz się wysypać na ostatniej prostej to twoje prawo oczywiście.
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Niestety [185.195.71.*]
    Nie na taką ostatnią prostą czekałemJedyne co tutaj rośnie to liczba akcji.Peak RP3 i DM okolice 80.To bardzo optymistyczne
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Pedro [89.25.153.*]
    To syp na co czekasz?
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Real2 [37.47.68.*]
    Jakie fundamenty heh jak kurs w 1,5 miesiąca spadł z 30 zł na 2,72 zł ...
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~src [83.26.33.*]
    Fundamentów też tam nie widzę. Wziąłem poniżej 3 i obiecałem sobie że jak zleci dzisiaj znów te okolice to wywalam by nie było straty. Zdarzyłem i już nie tykam chyba że zleci na 1.xx
    Fundamentalnie to są domki na Śląsku plus list intencyjny na domki nad morzem.Do tego dochodzą zamówienia prywatne.Przekładam pare złoty z tego gniota tam.Czekamy ba domkach w okolicy 3-2.5.Panie Inx pakuj Pan Juju dowoli.My czekamy na 1 Pln.Ryzyko na domkach jest w emisji ale między raportem a Walnym może być drugi Krezus na kursie.
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~src [46.134.77.*]
    List intencyjny na nc traktujesz jako element fundamentów spółki? :)
  • Re: Pewnie kolejne przesuwanie terminów Autor: ~Patrz [5.173.158.*]
    Wiem że list intencyjny jest mniej wart od papieru toaletowego ale zawsze wpłynie na kurs jak np.na Adiuvo
[x]
JUJUBEE -5,15% 1,29 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.