Że do sprzedaży dojdzie bo po prostu musi sie tak stac.. Natomiast spółka nie otrzyma dla siebie na tyle wysokiej kwoty która by wywindowała kurs tak jak wy wieszczycie na poziomy dwucyfrowe. Jakby miało tak być to udziowiex nie sprzedawal by swoich akcji oraz kurs już od dawna by rósł.
Muszę wam się do czegoś przyznać
~Wyjaśniam
2025-02-28 19:18
IP 46.151.18.*
Zredukowałem w tym tyg. Zostawiam sobie mała część. I albo to wykorbia że przebije wszytkie sufity i zarobię. Albo spadnie na 30gr i niewiele stracę. Pozdrawiam
Taaa 10 zł i co jeszcze? Żeby nawet 100mln€ wzięli to tyle nie będzie bo to jest sprzedaż. Czyli jednorazowy przypływ, musieli by coś nowego opatentować i wprowadzić na rynek.
Tworzysz teorie o skupiwaniu o tym że utwonie razy x. W każdej chwili może paść mitycznie info które wyniesie te spółkę na kurs dwucyfrowy. Taka jest Twoja retoryka. A nie zgarniasz 50k papiera po 1zl. Z 50k będziesz miał 500 zaraz? To czego nie bierzesz ozzuscie xdddd czajisz czy mam Ci to rozrysowqc?
Juz ci raz pokazałem ze nie biorę od tych co wystawiają po 1 zl a od tych co sprzedają po 0.87 Ostatnie brałem po 0.93 wiec sam widzisz ze nie widzę potrzeby kogoś uszczęśliwić jak i tak kupie tyle ze nizej