spadków właśnie ustały. Naprawdę nie rozumiem tego, że niektórzy oczekują w poniedziałek jakichś dużych spadków. No przecież ten gość sypał już nie będzie. I ktoś te akcje przecież brał pomiędzy 2 a 3 zł więc co? Teraz będzie sprzedawał po 1,5 zł? Zastanówcie się na spokojnie i nie dajcie się podpuścić różnej maści naganiaczom, którzy będą ujadać, żeby kupić po 1,5 zł i sprzedać za co najmniej 3 zł a może i więcej.
Był chyba jak dobrze pamiętam taki gość z zarządu Mercatora który sprzedawał swoje akcje w ok 20 zł. Co miał w gaciach jak merc w niespełna pół roku skoczył na ponad 700 zł. Tutaj przynajmniej jest odp dlaczego to nie wystrzeliło w tym tyg. Gość potrzebował kasę to sprzedał, a że z racji funkcji miał
Ich sporo to jego
Myślę że co chciał sprzedać to już sprzedał. Jak widać papier mocno na topie i tu będą duże przyrosty. Nie zdziwię się jak za parę miesięcy miniemy Lubawę. Akcji jest mało a więc głowa do góry i tylko optymizm
Dnia 2025-03-14 o godz. 23:40 ~Dziad napisał(a): > dopiero połowę tego co miał sprzedał, jeszcze 5% mu zostało. No Ja nie wiem czy nie będzie dalej wywalał.
Gościowi zostało 2% akcji a nie 5%. Wystarczy uważnie przeczytać komunikat, w którym jest podane ile mu zostało akcji po każdym dniu handlu i ile to % w kapitale i głosach.