technik-at przestań już bo całe forum się z ciebie śmieje :) Medical widziałeś luke na 39 i brałeś po 40 i pisałeś by kupować 11Bit oddałeś ze stratą brane po 600 i czekasz na 100 i to też poczytaj swoje wpisy Inventionmed nie rozumiałeś kto kupuje w marcu 2023 po 11 gr a w czerwcu 2023 ja keszowałem 200% zyski po 32-34 I tak bym ci wymieniał wiele twoich wtop a tu na Coal twoje wpisy świadczą o tobie a nie o mnie :)
A mi to możesz przypisywać jeszcze i petroinvest, kanie, ursus, getin noble itd co w złości robisz na innych spółkach i forach gdzie pokazuje twoje wtopy a ty udajesz, że zarabiasz :)
Govene miałem lata temu gdy mieli chinskie elektryki sprowadzać i pięknie dawała zarobić na milionowych obrotach była grana i od tamtej pory nie mam akcji chociaż czekam co zrobią jak opublikują zaległe raporty i puszczą notowania. Kiedyś po zawieszeniu 40tys zł zrobiłem TKO +500% :))) pod to też przy okazji wycieczki do Bydgoszczy co CB+R Invention zrobiłem rekonesans w Toruniu pod budynek Goveny. Ale to oczywiście probując mnie zdyskredytować wymyślasz bzdury i kłamstwa. Cóż tylko tyle możesz :)))
I technik-at pamiętaj w tym roku INVENTION wracam tak na pokład jak wrócą obroty i zrobię ci pompę jak wiele razy na tej spółce i znów ci oddam na podbitce 300-400 a noże i 500% :)
Akcjoinm: jesteś większym bajkopisarzem niż Hans Christiana Andersena, Charles Perraulta i bracia Grimm. O jakiej podbitce 300-400% piszesz jak sprzedałeś wydmuszkę po 17 groszy. Sam o tym pisałeś a teraz fantazjujesz o pompie?
Ściemniam? Masz zdjęcie z wewn. budynku goveny zrobione 8 listopada. Mam jeszcze inne ale widać mój samochód więc sorki misiu ale go tu nie wkleję. Zdjęcia budynku InventionMed masz na forum Invention:))
Kto nagania? Ja? Tobie już syoi id 8 rano interesujesz się cudzymi zyskami Na nic nie naganuam, odniosłem się do wpisu technika-at, który mnie tu zaczepił. Naganiać na Invention będę na całym bankuerze dopiero jak idkupie tyle ile mam zamiar i na dużo wyższych poziomach kursowych. Teraz Invention jest jeszcze za tani na naganianie. Naganiać to można nie gdy kurs w dołku a po wzrostach kilkaset % misiaczku bez wiedzy:) A wtedy uwierz mi będzie ci stać przez tydzień….na górnych widłach :)))
ps. i to ja mam zarejestrowanego nicka a nie ty ukrywasz się pod wieloma na anonimowym forum :)
Autor: akcjoinm[5.174.139.*] 2022-01-17 17:02 Opublikowano przy kursie: 1,32 zł , zmiana od tamtej pory: -86,29% Oddawać misiaki po 1,32 na co czekacie ? Na oklask
akcio całe forum klaskało ci wtedy gdy jechałeś na -90% ne medapp
I dalej technik-at kłamiesz wklejając tylko to na co ci pozwalam. I dobrze o tym wiesz bo już to ci dziesiątki razy pisałem. MedAmm miałem i oddałem w styczniu 2022 po 1,5 zł i miałem tego grosze a iinteresował mnie tylko z jednego punktu widzenia bo w akcjonariacie pojawił się wtedy INVENTION MED którego akcje miałem i w moim interesie było by akcje MedApp były jak najdroższe bo wtedy też częściowo keszowałem zyski z Inventiona :) Na podbitce na 1 zł :) Właśnie dokładnie 17 stycznia kurs INM urósł do 1,04 zł max :) a obroty były 17 stycznia prawie 1 mln na sesji :)