• Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: ~NC [5.173.148.*]
    Zerowa sprzedaż oprócz tej na zbicie kursu z wora do wora.
  • Re: Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: _wiatrak_ [83.30.231.*]
    Ostrzeganie o asymilacji akcji obejmowanych po 10 groszy to nie trollowanie.
    Ale ciesz się dalej :)
  • Re: Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: michal55 [83.8.80.*]
    No nie wiem... nie trawię takich jak ten Luis co tutaj pisze i pisze (chyba go zwolnili z BACT), ale z jednym ma rację, chociaż Amryki nie odkrył. Mianowicie kurs spada mocno i to na mocnych jak na ostatnie dni obrotach, a to nie wróży dobrze. Niestety taka jest prawda, sam jestem udziałowcem, ale trzeba spojrzeć prawdziwe w oczy, a nie zaklina rzeczywistość. Gdyby rynek dobrze odebrał wczorajszy raport byłoby na odwrót. To znaczy wysokie obroty ale na zielono, oczywista oczywistość.
  • Re: Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: ~Luis [37.248.174.*]
    Chłopie żadnej amerykj czysta matematyka zobacz poprostu stosunek obecnej liczby akcji do tej która leci za półdarmo to poprostu dramat jak 3 czy 5 procent to dla niektórych już dużo a tu??? Przecierz to dla tej spółki dramat wyniki to pikuś przy skali tych akcji. Nie nie pracowałem w tej spółce byłem na niej może miesiąc niedawno wyszedłem ze średnia 3.8 a pisze po to żeby ludzie którzy nie zajarzyli jeszcze co tu się odwaliło ratowali swój kapitał bo tu jeszcze sporo poleci w dół
  • Re: Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: michal55 [83.8.80.*]
    Jako udzialowiec nie podzielam tej teorii...Niestety ale jest źle. Rynek źle przyjął raport. Cena leci mocno i to na wysokich jak na spółkę, przynajmniej w ostatnich dniach obrotach. Niestety nie wróży to dobrze w najbliższym czasie.
  • Re: Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: ~Ds [91.230.99.*]
    Ja myślę że obroni się ppoziom2.7-2.9. Nie ma tu podstaw do większych spadków ale na ponowne wzrosty trzeba będzie poczekać parę miesięcy. Długoterminowy teraz będą ierpliwie zbierać. Dziś komuś sporo wpadło po 3 zł
  • Re: Coś Wam nie wyszło to trolowanie :) Autor: ~Ds [91.230.99.*]
    Raport nie jest zły. Rynek źle przyjął bo oczekiwano cudów. Normalna rzecz. Była faza niedowartościowania, potem przez chwilę rynek zbyt mocno poniósł optymizm. Teraz czas na unormowanie. Musi trochę czasu kinach zanim wyjdą do końca łowcy okazji i wejdą świadomi i cierpliwi a potem dalsze wzrosty
[x]
BACT 3,03% 3,40 2025-10-17 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.