• Jak te akcje są notowane Autor: ~Magic [5.173.30.*]
    Mam kupione akcje figene na XTB, dzisiaj zauważyłem że strata jaką miałem zmniejszyła się o 20%, czyżby akcje rosly
  • Re: Jak te akcje są notowane Autor: ~TeżOszukany [89.64.108.*]
    To mało ci urosło, bo rosną już po 3,83% każdego dnia, od roku. Powinieneś być już zdecydowanie na plusie. Zadzwoń do swojego brokera, sprawdź, czy cię nie oszukuje. Dzisiaj wszyscy oszukują - taki świat.
  • Re: Jak te akcje są notowane Autor: ~Magic [5.173.30.*]
    Stąd ty wzięłes te 3.83%? Bo chyba nie patrzysz na ten kurs 0.4880zl i zmianę 3.83% co jest powyższej na bankierze, ten kurs i zmiana nie zmienia się od czasu zawieszenia, ktoś zna aktualny kurs akcji figene?
  • Re: Jak te akcje są notowane Autor: ~Gość [5.173.208.*]
    Akcje są zawieszone w obrocie, więc kupno sprzedaż przez gpw jest niemożliwa. Jedynie można dokonać obrotu poza gpw na zasadzie umowy cywilnej za cenę jaką ustalisz z kupującym lub sprzedającym. Chyba innej możliwości na tę chwilę nie ma. Nawiasem mówiąc ciekawe kiedy odwieszą?
    W piątek musiało co się stać, dlatego że 20% zmniejszyła mi się strata
  • Re: Jak te akcje są notowane Autor: ~Rado1982 [83.22.232.*]
    Mi się nie zmniejszyla w jaki sposób skoro notowania są zawieszone
  • Re: Jak te akcje są notowane Autor: ~Huragan [82.132.187.*]
    Nie wiadomo kiedy odwiesza,ale jakby byl notowany to watpie czy wiecej niz za 25 groszy bo w ostatnich miesiacach dla wielu dobrych spolek los nie byl laskawy,do tego doszly obawy o zielony lad I jego konkurencyjnosc wobec zmiany polityki Ameryki.Cale szczescie.,ze ustawa wiatrakowa jest po stalym komitecie a we wtorek zajmie sie nia rada ministrow,jesli zostanie podpisana przez prezydenta Czy to przed wyborami czy to po to widze na tej spolce eldorado,nawet jesli bedzie jeszcze dlugo zawieszona to w tle zacznie przynosic zyski I obysmy w koncu doczekali sie odwieszenia.
  • Re: Jak te akcje są notowane Autor: ~Zielarz [89.64.108.*]
    Magic, nie pal tyle zioła...Zobaczysz w wtedy właściwy kurs.
    Ha ha ha, mówię poważnie, a figene nie jest notowanie na 2 fixing?
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 16:31:13
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.