Mi odpisali na Facebooku żeby kontaktować się poprzez email ponieważ media społecznościowe nie służą do kontaktu z inwestorami. Jednak na wiadomości email nie odpisują.
Dnia 2025-03-17 o godz. 11:15 ~Wwl napisał(a): > Teraz są na domaniewskiej w W-wa > > Jest logo na wejściu
Tylko pisma polecone są z adnotacją adresat wyprowadził się ;) więc, Erato ma problem z aktualizacją danych w KRS, może towarzystwo Erato funkcjonuje w innej czasoprzestrzeni, stąd może ich inne pojmowanie czasu i terminów ;)
A nie wydaje się Wam czasem, że ktoś jednak dobrze pomyślał z tym zawieszeniem akcji? Po tym co się obserwuje na rynku i zawirowaniach na giełdach światowych po decyzjach Trumpa to chyba ktoś dobrze pomyślał. To jest chyba czas na przeczekanie i zawieszenie akcji jest moim zdaniem bardzo dobrym ruchem. Akcje w tej chwili nie są narażone na spadki. To jest oczywiście moja subiektywna opinia ale chyba coś w tym jest.
Dnia 2025-03-28 o godz. 07:39 ~erbi napisał(a): > A nie wydaje się Wam czasem, że ktoś jednak dobrze pomyślał z tym zawieszeniem akcji? Po tym co się obserwuje na rynku i zawirowaniach na giełdach światowych po decyzjach Trumpa to chyba ktoś dobrze pomyślał. > To jest chyba czas na przeczekanie i zawieszenie akcji jest moim zdaniem bardzo dobrym ruchem. > Akcje w tej chwili nie są narażone na spadki. To jest oczywiście moja subiektywna opinia ale chyba coś w tym jest.
jprd... no nie potrafię inaczej tego skomentować, sorki.
A jednak to zawieszenie chroni spółkę przed spadkami. Myślę, że ktoś z zarządu miał nosa żeby doprowadzić do zawieszenia notowań. Jak się uspokoi na rykach to opublikują raport i odwieszą.
Cisza. 14 sierpnia mają termin raport za II kwartał. Patologia... I zarząd tego śmiecia, i zasady działania NC - zawieszenie notowań uderza w akcjonariat a nie w samą spółkę. Tutaj powinny być tak naprawdę tęgie kary finansowe za takie nie-działanie.
Ale jesteś nielogiczny. Kary uderzą w akcjonariat przecież - choć w tym przypadku chyba nie ma to znaczenia. Poza tym, jak mogą pozwolić na notowania spółki, która nie funkcjonuje na tyle poprawnie, by opublikować raport ?
Ps. Pamiętam, że ostrzegałem Cię kilkukrotnie. Nie rozumiem, jak mogłeś dać się złapać na tak ewidentny przekręt. Bo spółka miała stronę na FB ?
Tak, w całości. Oczywiście na ogromnej stracie, ale udało mi się ją już z nawiązką odrobić. Inna, podobna wpadka to Polaris, ale tam również ciąłem straty nawet powyżej 60% i nie drgnęła mi nawet powieka.
Teraz to tylko fascynatowi na umowę kupna-sprzedaży. No i trzeba w to zaangażować oba biura maklerskie. Ale czy jest jeszcze jakiś fascynat ERATO- man ?