1 MLN AKCJI ROZDANY -- wiadomo kto - czy to od jutra juz szmignie + 30 czy jeszcze jutro strzepanie ostatniej sploszonej szarańczy? kto oddal przyznac sie - nie widze Huntera - czyzby nie wytrymal cisnienia akurata w takim moemncie?
Jutro chyba ostatni dzień spadków, potem ze 100% do góry od dołka, kto znał podobne spólki , nawet w upadłości też miałem taką, to jest pożądne odbicei,, ale tu chcą kolejne domki stawiać na 20 tyś m2, wiec jeden zrezygnował chce sprzedać, sprzeda i będzie spokój, ,, a Ciśnienie faktycznie jest, od wczoraj dokupuje, mam przeczucie pzdr Robi:)
Jutro zobaczymy 1 z groszami przodu, następnie tzw konsolidacja, uklepywanie dna, lub poszukiwanie kolejnego i naprawdę nie wierzcie że będą tak od razu, jeśli w ogóle będą, jakieś wzrosty, a o 100% to zapomnijcie xD
Jest ryzyko, jest zabawa. Na razie nie ma przesłanek , że firma upada, zatem kupno tego papieru po cenie ok. 3 zł. może dać spekulacyjnie niezły zarobek. Ja trochę kupiłem. Jutro jeszcze jak spadnie dokupię. Niektórzy wieszczą nawet 19 zł. ale to już fantazje. Chociaż tutaj niczego nie można być pewnym.
Zgadza się. Najłatwiej kupować mając zakodowaną stara cenę, a to błąd. Czy spólka faktycznie wykazuje kilkumilionowe zyski? Dowiemy się już niedługo. Wycena 10mln. Wg mnie jeśli pokażą >2mln zysku za zeszly rok to mogą urosnąć o >100%, ale ważne będą również parametry bilansowe i cf. Jeśli jest trup w szafie i pokażą no.straty to kurs jeszcze poleci prawdopodobnie w dół. Zobaczymy.
Dnia 2025-03-13 o godz. 20:59 ~jjj napisał(a): > Jest ryzyko, jest zabawa. Na razie nie ma przesłanek , że firma upada, zatem kupno tego papieru po cenie ok. 3 zł. może dać spekulacyjnie niezły zarobek. Ja trochę kupiłem. Jutro jeszcze jak spadnie dokupię. Niektórzy wieszczą nawet 19 zł. ale to już fantazje. Chociaż tutaj niczego nie można być pewnym.
Przewidywania moje się sprawdziły, że przy cenie 3 zł. można nieźle zarobić. Oczywiście biorąc pod uwagę wcześniejsze zachowanie kursu wszystko jest możliwe. Jest ryzyko, jest zabawa.