Oczywiście to giełda, która jak mało co uczy pokory, ale wygląda na to że jutro zmieniamy przednią cyferkę.
Niestety na forum sktajny optymizm i prawie jednomyślność, ale sam osobiście uważam że ten pakiecik na 2 PLN zostanie zjedzony do południa.
Ale zobaczymy, może ktoś postawi blockera, ale po liście intencyjnym ryzyko utraty akcji duże...
Pozdrawiam
Misiek
Niedawno pisałeś opinia że wychodzisz przy 1,5 zł i że nigdy nie przebije tego poziomu. Mam nadzieję że tak właśnie uczyniłeś. Napisz nam jeszcze co tutaj nadal robisz?
Opinie po prostu tak zwyczajnie po ludzku zaczyna boleć, że dwa dni temu sprzedał swój pakiet 4500 akcji po 1,50. Stąd dalsza frustracja i wylewanie żalów na forum. Miejmy nadzieję, że przez weekend się chłopak dobrze zresetuje i zapomni o swych bólach.
Za kazdym razem odrzucali mi zlecenie dziś, ( a ustawiałem kup po 1.92), wiem że to nie są ciągle, ale czasami mogę złożyć zlecenie, ale często nie. O co chodzi, ktoś wie?
Zgodnie z oczekiwaniami jeszcze przed 3 PLN pojawiły się wyboje.
Ale spokojnie, to tylko przystanek, żeby niecierpliwi i ci co brali na początku wzrostów mogli opuścić pokład. Chwilę, ale to pewnie nie więcej niż kilka dni, potrwa wyłuskiwanie akcji na mniej więcej tym poziomie lub kurs jeszcze zanurkuje. Ale z racjonalnej perspektywy 3 PLN a nawet wyżej to tylko kwestia czasu, mimo wszystko optymistycznie zakładam że krótkiego.
Pozdrawiam
Misiek
Dokładnie tutaj bardzo dużo osób wisiało od dwóch lat na poziomie około 2 zł. Niektórym po prostu skończyła się cierpliwość i chcieli wyjść przynajmniej na zero. Na szczęście jesteś wiele osób takich jak ja którzy mają swoje duże pakiety i będą jeszcze długo je trzymali. No już i tak pisaliśmy te akcje na straty więc cieszymy się że jest fajna perspektywa zarobku.
Pionowo wiadomo że nie będzie rosło ale w miarę pojawiania się nowych wiadomości kurs będzie stopniowo rósł ważne też abyśmy weszli na ciągłe wtedy zabawa nabierze rozpędu
Ja wyrzuciłem sporo akcji (tak uważam -> 19k) jak zaczęło rosnąć powyżej 2,4 i może frajernia, ale jak ktoś wspomniał długo wisiało, a kasa zamrożona… spółka ma potencjał, sam skład o tym świadczy jak też wypływające newsy i gdyby nie potrzeba zastrzyku gotówki to pewnie siedziałbym i liczył przyszły zysk jak reszta. Ale życie nieprzewidywalne… tak czy inaczej trzymam kciuki, bo hajs kiedyś będzie się ładnie zgadzał!
Opinia,
Ty taki gość jesteś co przedwczoraj chciał kupić po 1,5, wczoraj po 1,6, a dzisiaj po 1,7. Inni już mają te akcje a Ty czekasz...
Jeśli serio zaczną w ramach holdingu tematy obronnościowe, to dzisiejsza kapitalizacja to śmiech na sali...
Pozdrawiam
Misiek
Oj dzieciaki. Licytujecie sie na jakieś grosze. Kupowałem 50 000 akcji Ded Dev jak spadło poniżej złotówki licząc że sie odbije. Nie odbiło sie, upadło, straciłem całą tą kase. Los dał mi drugą szansę w postaci PHR. Takich osób jak ja jest tu mnóstwo. Nikt nie odda żadnej sensownej ilości akcji po 1, 2 czy 5 zł. Tu będzie 30zł zanim sie obejrzyta.
Ale się precyzyjnie sprawdziło. Chyba muszę w totolotka zagrać...
Oczywiście zakładam dalszy marsz na północ ale już z pewnością nawet w drodze na 3 powinny zacząć się wyboje...
Pozdrawiam
Misiek
Wyboje będę ok 10 ale patrząc co się dzieje ze zbrojeniami na najbliższe lata nie oddam nawet za 20 PLN. Myślę że jak reszta rynku odkryje tę spółkę to będzie już 10 albo lepiej bo będą grube tematy.