Tutaj niewątpliwie będzie rosło teraz mprzez pewien czas, bo papier osiągnął historyczne dno. To dobra okazja na dobranie i wyjście w odpowiednim czasie.
daj Pan Boze.... ale mi to wygladalo technicznie, jakby do 45-46 mialo dojsc. 3mamy kciuki za nasza spoleczke! jedno pewne, short wygral zycie ; do 60-70 zł to odkupia pewnie wiecej niz potrzebuja... smutne, ale tak to wyglada na naszym bananie. rzadko jest happy end i strata fundow w szortach
Patrząc od strony fundamentalnej pełna podstawa do wzrostów (dno zostało wyznaczone bardzo nisko i mocno ubite) technicznie widzę tutaj bezwzględne odwrócenie wektora na ternd wzrostowy. Moim zdaniem najbliższe dni to okazja do dobrania i wyjścia na sporow wyższych poziomach za jakiś czas (dla każdego będzie to różny czas w zalezności od celu). Reasumują poleci na północ sprawnie i dośc mocno.
Ci, którzy prorokują zjad do 40 to życzę powodzenia. Tutaj ewidentnie szortowanie się skonczyło Ci co mieli oddać oddali a teraz czas na zarabianie dla myslących, proszę połączcie kropki.
Moja średnia cena zakupu to 60zł.
Uważam, że wrócimy do wzrostów ale nie będę usredniał znowu skoro uważam, że zjazd będzie na 40zł. Tam dobiorę. A jak dołek jest teraz to tym lepiej.
Nie będę dobierał po cenie wyższej niż 60zł, bo mój aktualny pakiet Text jest wystarczająco duzy.
Gdyby jednak kurs spadł do 40zł. to byłaby w moim przekonaniu okazja inwestycyjna i wtedy bym powiększył mój pakiet akcji.
... ktoś, kiedyś, wyznawał zasadę, że listonosz puka dwa razy... wypada jeszcze 1 zjazd w okolice 48,30-49,00.
... i nie staram się zaklinać żadnej rzeczywistości.
Na Polsacie też na dwa dni był zjazd poniżej 10 zł a potem kilka sesji rosło non stop.
A wszyscy czekali na 7zl
Tu się szykuje to samo.
Wszyscy liczyli na co najmniej 42 zł, albo i niżej.