Kłopoty w Zakopanem rozwiązane co przełozyło sie na zmiejszeni kosztów stałych i odrazu jest to widoczne w raportach kwartalnych
Ciągle jednak straty spowodowane tym iż nowy sprzęt jest amortyzowany wiec odpisuje sie duże koszty amortyacji
wszystko to sie zmieni juz od III kwartału powinien on pokazać pierwsze symptony wychodzenia spółki na prostą
pieniadze z UNI na rozwój
5 pizzerii
szansa na kolejne nowe placówki franchsingowe
czemu bardziej opłaca sie brać franchyze maxipizza niż dagrasso
maxipiiza jest juz na giełdzie inwestując w pizzerie mozna zbierać systematycznie akcje swojej firmy stając sie właścicielem nie jedenj a odrazu 5 w przyszłości XX pizzerii
a.Paweł Śliwiński 325 000 czy maja nie wiadomo:)
b.Jacek Mrowicki 325 000 (prezesi firmy inwestconsulting)
c.xxxx xxxxx 340 000 (niechce mi sie szukać imienia i nazwiska kto zna temat ten wie)
czyli 1+2+3+4+a+b+c = daje 4 000 000 sztuk:)
wiec FF 852.000 sztuk
wiemy z forum ze primavera posiada minimum 100.000 akcji
ktos stoi na 5zł 118.000 sztuk i ktoś miał wystawione 200.000 tys sztuk akcji niedawno po 2zł
franczyzna nie boi się kryzysu!!w tym roku powstanie 3,5 tys firm franczyzowych ,a liczba działających w tym systemie przedsiębiorstw przekroczy 30 tys najwięcej z branży handlowej restauracyjnej!!!!a więc skupujemy perełkę
pozdrowienia z nad morza
Jeżeli to ty kupiłeś wczoraj te 50tyś. akcji, to czy czekamy na informację o ujawinieniu się twojego pakietu akcji, które według mnie powinienieś mieć ich około 230tyś.
Ktoś specjalnie oddaje po pare sztuk i myśli , że mu ktoś sprzeda za 1 lub 2 tys. i tego samego dnia chce sprzedać z ok10 gr. wyzej i zarobić ze 100 lub 200 zł.Kilkanascie razy jmozna tak było zrobić od ponad jednego roku.
a po co zbijac? ja po takiej cenie nie oddaje tym bardziej po nizszej a kto inny jak mial oddac to oddal, lepiej podbijac to i zainteresowanie sie zwiekszy.
Kilka lat temu nikt nie chciał Hutmena po niecałe 5 zł.Często bywaly dni bez żadnych obrotow ,a jak ruszyl to po 140 zł sie bili, a z bliższej historii to np.Immoest .Wyrzucali p o90 gr. a po ile jest obecnie ? I na Maxi przyjdzie czas jak spekulanci sie zainteresują.