Piękne czasy JJB Kursk i Reaplolitiks ;) Tam teraz Dark Moon wyczekiwany od pięciu lat. Mnie interesuje Barkour ale Bee i EV mają szansę na dobrą sprzedaż. Musze zaktualizować bazę danych co ukasz tu porobił ostatnio.
Jesteśmy na giełdzie i każdy ma świadomość ryzyk.Jeden uważa, że oto jest dzień,inny czeka z zakupami na niższe poziomy,jeszcze inny wisi i się modli.Forum jest forum i każdy ma prawo napisać co uważa.Natomiast często bywa tak,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Ja osobiście chętnie dokupię na kolejnych dołkach,jeśli takie się pojawią a coś czuję,że nie jest to jeszcze trwały wzrost.
O to chodzi,każdy robi jak uważa.Inwestowanie lub jak kto woli gra na giełdzie,wyleczyła mnie z jednego-nie gonię z zakupami za rosnącym kursem.Niech sobie rośnie.Spadnie na nowe minima-skubię.To wymaga dyscypliny,ale jak wspomniałem,życie uczy i daje czasem popalić.
I po wzrostach... dotknęliśmy batona na 52,8 i teraz zasypują powoli niższe poziomy. Klasyka...o wzrostach można zapomnieć dopóki Ukasz z kumplami będą wykorzystywali każde info i wzrost do sprzedaży
Tak właśnie mniemałem.Ze swojej strony powiedziałem jedynie pokerowe „sprawdzam”.Przepraszam za popsucie nastrojów,choć myślałem,że wszystko się sprzeda.Może jeszcze tak będzie.
Nie obchodzi mnie czy będzie kiedyś po 2-3 A może 5 zł. Przeses stracił moje zaufanie i nigdy nie zainwestuje w jego biznes czy biznes powiązany ani złotówki A pisanie prawdy o tym w wolnej chwil uważam za formę rewanżu. Pko, Alior na księżyc
Najbardziej z ostatniego raportu ubawiło mnie słowo:”globalna”.W zamiarze słowo mocno wzmacniające przekaz.Póki co z globalnej zapowiedzi jest lokalny dołek. „Zarząd VARSAV Game Studios S.A. niniejszym informuje,iż w odpowiedzi na zapotrzebowanie inwestorów…kluczowe komunikaty bieżące i okresowe Emitent będzie publikował również w języku angielskim.” Ukasz ja Ciebie proszę pisz raporty także po chińsku.Może Azjaci docenią Twoje poczucie humoru i dadzą się nabrać.
A tak bardziej na serio….Fibo dzisiejszego dołka nie zniosło wzrostu od 0,411 więcej jak 61,8 procent.Jeśli nie będzie pogłębienia spadku,to wciąż jest szansa na wyjście nad 0,528.
W maju premiera Everdream vr, który ma być też pokazywany na GDC, no i mamy w końcu oficjalne zapowiedzi Bee oraz drugiej części Everdream z premierą na ten rok. Do tego jeszcze Barkour, więc jak dowiozą terminy i jakość to wręcz musi ruszyć...na razie ciąży widmo złej opinii o spółce i kombinacjach ukasza, ale jak firma odzyska wiarygodność i coś dowiezie to czemu nie
Moje powyższe „sprawdzam” nie pozwoliło ukaszowi na sprzedaż po wyższych cenach.Czyli jak mniemałem infa były pod jego dystrybucję.On za nic ma akcjonariuszy.Pomiedziałek na czerwono.