• Oto jest dzień Autor: ~Balck85 [91.200.105.*]
    w którym wszedłem kolejny raz w Varsav (wcześniej YourImage)
    Myślę, że tu będzie się działo :)
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Marek [37.30.12.*]
    Witamy na pokładzie,czy to nie Ty grałeś na Jujube pod premierę Kurska?
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Black85 [147.161.248.*]
    Piękne czasy JJB Kursk i Reaplolitiks ;) Tam teraz Dark Moon wyczekiwany od pięciu lat.
    Mnie interesuje Barkour ale Bee i EV mają szansę na dobrą sprzedaż.
    Musze zaktualizować bazę danych co ukasz tu porobił ostatnio.
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Marek [37.30.10.*]
    Fajnie,że jesteś z nami na pokładzie:)
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~BigShort [136.144.99.*]
    Wolumen Cię zwabił? Pamiętaj że tu prezio jest spekulant i umie wsadzić malych6na minę. Przewala z worka do worka z kolegami
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~KopiecKreta [46.113.2.*]
    Skoro tak nie lubisz prezia i spólki to co tu robisz? Chcesz kupić tę akcje czy sprzedajesz?
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Realistabis [185.56.211.*]
    Jesteśmy na giełdzie i każdy ma świadomość ryzyk.Jeden uważa, że oto jest dzień,inny czeka z zakupami na niższe poziomy,jeszcze inny wisi i się modli.Forum jest forum i każdy ma prawo napisać co uważa.Natomiast często bywa tak,że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia.Ja osobiście chętnie dokupię na kolejnych dołkach,jeśli takie się pojawią a coś czuję,że nie jest to jeszcze trwały wzrost.
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~KopiecKreta [46.113.2.*]
    Trwały wzrost może być dużo później. Ja trochę zredukowałem aby kupić coś innego. Na Ovidzie było bardzo ładnie. Tu też jest szansa na ładny rajd.
    O to chodzi,każdy robi jak uważa.Inwestowanie lub jak kto woli gra na giełdzie,wyleczyła mnie z jednego-nie gonię z zakupami za rosnącym kursem.Niech sobie rośnie.Spadnie na nowe minima-skubię.To wymaga dyscypliny,ale jak wspomniałem,życie uczy i daje czasem popalić.
    Moja odpowiedź na wczorajsze info,to dwa zlecenia sprzedaży na 0,528.Zlecenia nie są straszakami i jak tam dojdzie,to będą zrealizowane.
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Wppl [31.60.0.*]
    I po wzrostach... dotknęliśmy batona na 52,8 i teraz zasypują powoli niższe poziomy. Klasyka...o wzrostach można zapomnieć dopóki Ukasz z kumplami będą wykorzystywali każde info i wzrost do sprzedaży
    Tak właśnie mniemałem.Ze swojej strony powiedziałem jedynie pokerowe „sprawdzam”.Przepraszam za popsucie nastrojów,choć myślałem,że wszystko się sprzeda.Może jeszcze tak będzie.
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~KopiecKreta [5.173.18.*]
    Jeszcze będzie tu 3 zł
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~BigShort [136.144.99.*]
    Nie obchodzi mnie czy będzie kiedyś po 2-3 A może 5 zł. Przeses stracił moje zaufanie i nigdy nie zainwestuje w jego biznes czy biznes powiązany ani złotówki A pisanie prawdy o tym w wolnej chwil uważam za formę rewanżu. Pko, Alior na księżyc
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~KopiecKreta [5.173.18.*]
    PKO to taka bezpieczna przystań. Mi się podoba z polskich CyberFolks, Z Nasdaq Nvidie warto było łapać po 107-108 $, Intel ładnie dał zarobić i Meta.
    Na każdej spółce gdzie jest Black85 są zawsze spore wzrosty,więc pewnie i tutaj też tak będzie.
    Najbardziej z ostatniego raportu ubawiło mnie słowo:”globalna”.W zamiarze słowo mocno wzmacniające przekaz.Póki co z globalnej zapowiedzi jest lokalny dołek. „Zarząd VARSAV Game Studios S.A. niniejszym informuje,iż w odpowiedzi na zapotrzebowanie inwestorów…kluczowe komunikaty bieżące i okresowe Emitent będzie publikował również w języku angielskim.” Ukasz ja Ciebie proszę pisz raporty także po chińsku.Może Azjaci docenią Twoje poczucie humoru i dadzą się nabrać.
    A tak bardziej na serio….Fibo dzisiejszego dołka nie zniosło wzrostu od 0,411 więcej jak 61,8 procent.Jeśli nie będzie pogłębienia spadku,to wciąż jest szansa na wyjście nad 0,528.
    Coś się powinno w końcu ruszyć,bo w maju jak dobrze pójdzie powinna być premiera Everdream Valley VR
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Wppl [5.173.225.*]
    W maju premiera Everdream vr, który ma być też pokazywany na GDC, no i mamy w końcu oficjalne zapowiedzi Bee oraz drugiej części Everdream z premierą na ten rok. Do tego jeszcze Barkour, więc jak dowiozą terminy i jakość to wręcz musi ruszyć...na razie ciąży widmo złej opinii o spółce i kombinacjach ukasza, ale jak firma odzyska wiarygodność i coś dowiezie to czemu nie
    Dokładnie,jeszcze będzie przepięknie,jeszcze będzie normalnie
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~KopiecKreta [89.79.79.*]
    Zobaczcie https://youtu.be/Zdm9AFIBRfA?si=gXbEdunNoIAYQgiT
    Trailer wygląda ładnie, będą z tego pieniądze
    Bilans dzisiejszego infa,to -537908 szt.
    Moje powyższe „sprawdzam” nie pozwoliło ukaszowi na sprzedaż po wyższych cenach.Czyli jak mniemałem infa były pod jego dystrybucję.On za nic ma akcjonariuszy.Pomiedziałek na czerwono.
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~src [83.26.33.*]
    Lepiej mieć qubic który jest wydawcą everdream i bee Simulator
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~HiperBessaMCI [37.248.178.*]
    Żadnych gniotów z NC kapitał płynie do dużych spółek
  • Re: Oto jest dzień Autor: ~Trar [79.98.43.*]
    To IĆ STONT
    Nikt cię nie wylowywal do tablicy marudo
[x]
VARSAV 17,15% 0,56 2025-09-19 17:04:33
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe