Będzie bankowo, poczytaj o triple-i initiative. Pisza, że należy szukać na steamie gier co zamieszczają ich wpis jako pewnik że ich pokażą na tegorocznejnprezentacji gier: dema i nadchodzące swiatowe premiery gier :)
Czego mogę oczekiwać od tegorocznego pokazu?
Nie możemy jeszcze powiedzieć, które gry są w składzie, ale wejdź na swoje ulubione media społecznościowe i sprawdź, którzy deweloperzy i studia podzielili się tą wiadomością. To jak wczesne polowanie na pisanki! Tyle że wystarczy wyszukać „iii initiative”… OK, może to nie do końca polowanie na pisanki, ale rozumiesz, o co chodzi.
https://iii-initiative.com/faq/
Niedługo demko wypuszcza, bo mieli dać po testach jak się dowiedziałem poprawia samouczek i interfejs użytkownika i puszcza. Potem czekałam na wczesny dostęp gry który kupię po PKC xD
Jestem bardzo dobrej mysli. To jest absolutny top w zespolach ponizej 20 osób. Kwestia dopasowania sie gatunkowego i bedzie obtze, a naeet bardzo dobrze. Trzymam kciuki za Dantes Ring choć wiem, ze bedzie ogień !!:)
mam nadzieje bo 7k sztuk kupiłem poniżej 8 zł :/, zaczynam mieć mieszane myśli. niby kapitalizacja niska, ludzie potrafia robic gry. a nikt sie tym nie interesuje.... może naprawde gameplay będzie na jakiś darmowych assetach jak ktoś wyzej napisał... może sklecili cos na szybko... nie wiem, dziwne to nikłe zinteresowanie..