A czytałeś to kupuj dziś bo jutro będzie taniej hahah nie musisz mi nic pisać dokładnie wiem kiedy mam kupić a kiedy realizować więc lepiej zajmij się tymi milionerami hahab
Nastepny troll nagania i jeszcze jakims pogrubioną czcionką, wieć tym większe troll A skad wiesz koleś że cena nie spadnie ponizej 20zł.... przeciez nie TY tu decydujesz o kursie...
Im wiecej takich trolli bedzie naganiać, tym predzej zobaczymy 10zl niż to co powyżej niby 20zł.
ps. wysyląc takie d e b i l n e watki do moderatora
Notak nie wiem po czym wnosisz o peroniarzach....? bo jeden i drugi nagania cenowo ? serio >. skad sie takie dziwne teksty biorą.... może sam nim jesteś ? - dostosowuje odpowiedz do Twojej wypoeidzi dziwnej
Dnia 2025-03-13 o godz. 18:40 winter_skin napisał(a): > Dnia 2025-03-13 o godz. 18:28 winter_skin napisał(a): > > Inwestorzy ani kroku w tył. > > Spadziowi w kontrze nie posiadają kart. > > Ważne! > > Spekuluje się ,że Putin ma dzwonić do Trumpa. > Koniec wojny odpali rakietę na Kernelu. > > Inwestorzy ani kroku w tył/akcje będą wam wyrywać z rąk . > > Ważne!
Rynek czyta relacje Putina z Trumpem jako wiarygodny i wiążący przekaz.