• Wyświetlenia YT Autor: denny [94.40.1.*]
    Prześledziłem wyświetlenia na kanałach yt. Zgodnie z raportami miesięcznymi to te regularnie spadają.
    Jest to pewnie w jakiś sposób niwelowane przez rosnące CPM, ale czy powinno to niepokoić?
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: ~Obiektywny [176.10.34.*]
    Mnie niepokoi. Już od dłuższego czasu trend jest spadkowy. Powinny być chociaz na podobnym poziomie a ostatnie miesiące to spadki rzędu 20/30% Może nowy projekt godnie nadrobi pod który jest robione t5m “zaległości”.
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: ~ArTi [79.191.16.*]
    Nie wiecie skąd są spadki? Słabo się orientujecie. Genzie daje 2- 3 odcinki w tygodniu a nie dały. Inni z grupy przez natłok projektów również nie dodaje filmów tak często jak wcześniej. Koncerty, film, i inne projekty pochłaniają dużo czasu.genzie zaczynają właśnie koncerty chyba 12 marca jak dobrze pamiętam. Trwają przesłuchania do 3 tym. Promocja filmu -
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: denny [94.40.1.*]
    Jutro startuje trasa, dziwny termin, jednak nie mnie oceniać.

Spodek i Torwar Sold out.

• Re: Wyświetlenia YT Autor: ~Miki [13.37.247.*]
    Widzę, że teraz już pod nową nazwą i to zarejestrowaną.
    Dziwę, że się dziwisz, choć w świetle twoich poprzednich wpisów wcale, już to nie dziwne.
    Skoro trasa "sold out", to skąd twój pomysł, że "dziwny termin"?
    Kiedyś Wujek Łuki w nawiązaniu do HiHani, informował że każdy z projektu Genzie ma terminy na kilka miesięcy do przodu zapełnione, co w świetle nawału nowych projektów i rozpoczynającego się sezonu wiosenno-letniego dobrze świadczy, że wyprzedali trasę na pniu. Dodatkowo jest monetyzacja przy tym, wielu okołotarasowych usług i produktów, jak choćby merch, gadżety czy nawet wynajmem szafek serwisowych na czas koncertu.
    Sezon zapowiada się pracowicie, a ich zdobywanie z każdym sezonem i projektem doświadczenie, pozwalają sądzić, że będzie dobrze zmonetyzowany.
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: denny [94.40.1.*]
    klasyczne myślenie życzeniowe.
    Nikt z Was tutaj nie bierze pod uwagę, że coś może iść nie tak.
    Aż dziwne, że na rynku jest papier i nie wykupiliście wszystkiego :oo
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: ~Lupa [15.220.169.*]
    Czym się różni od twojego, tylko w pozytywnym sensie? Takie same życzeniowe, jak twoje.
    Gdzie wady?
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: ~psikuss [213.146.43.*]
    hmm rok temu pisałem w tym wątku o czymś, o czym kolega wspomniał - myśleniu życzeniowym - zostałem oczywiście zaatakowany, za obiektywne podejście. Rok temu pisałem przy kursie ok 3,2-3,4 i hmm nie wiele się tu zmieniło. W tym czasie, w innym miejscu było znacznie więcej okazji, lokata w banku dałaby więcej zarobic. Co do spółki, oczekiwanie jedynie na znaczne zwiększenie przychodów i zysków aby ruszyć kursem, czy tak się stanie ? Trzeba bacznie obserwowac raporty, jak bedą sie poprawiać r/r to nadzieja na wzrosty jest, chyba ze cały rynek poleci, to wtedy bedzie to bez znaczenia.
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: ~Ww [188.146.150.*]
    Tracimy tu kask od dwóch lat wybacz, że marzymy o wzrostach
  • Re: Wyświetlenia YT Autor: ~psikuss [84.40.159.*]
    marzenia ważna sprawa, rozumiem to świetnie, tylko nie ma co się samemu nakręcać i pisać posty jak jest świetnie, trzeba poczekać na raport, który wszystko zweryfikuje. Trzeba zachować spokój i przemyśleć, czy strata na tyle duża, ze nie da się jej np. w innymi miejscu odrobić ?
[x]
EKIPA -3,69% 1,30 2025-12-23 11:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.