nie wiem na co on liczy, ludzie nie sprzedali po 18.5 jak była wojna i dodrukowanie akcji a liczy że teraz sprzedadzą jak sytucja i spółki i wojny się poprawiłą ?
Jak już to od 14 wtedy kiedy realizowałem zysk 100,% po drugie wszystkie ruchy byle przewidziane prZezemnie gdyby był obiektywny to byś to przyznal pisałem wczoraj o rochu mocnym w dół który dziś był i już kolejne kółeczko a wy siedźcie dalej i plujcie na mnie jak dla mnie wasza zawiść nie ma granic kto modry zarabia inni tylko czekają i szczekają ale to wasz problem
ale tu przynajmniej połowa liczy na ostateczną rozgrywkę czyli zdjęcie z giełdy i wykup po cenie zbliżonej do wk bez emisji wiec po co mieli sprzedawać po 29zł ? tu jeszcze walka będzie ok roku moim zdaniem no chyba że zdecyduje się na jakiś wariant pośredni w stylu tym którzy złożyli pozwy zaproponuje godziwą cenę a reszte będzie chciał wyciśnąć. 29 zł to zobaczysz ponownie jak zawieszą wojnę.
Jezeli pojawi się dzisiaj jakieś espi to będzie to jawne oszustwo i kpina z akcjonariuszy :) no ale nie mamy na to żadnego wpływu tutaj może sobie zrobić z kursem co zechce