Mam sporo wszystko jedno czy dobiore jeszcze troche czy nie i tak urosnie i tak zarobie gruba kaske, ale ze jestem chciwy ucieszylby mnie jeszcze choc maly spadek kursu w celu dobrania wiecej tanich akcji. Dobra juz nic nie pisze, bo widze ze nie ma sensu rynek i tak swoje, jak ma urosnac czy spasc tro tak sie stanie pozostaje czekac i odpowiednio reagowac na kurs, czekamy rok,dwa i zarabiamy tysiace % wedlug mnie powtorka z 11bit/creepyjay bedzie wystarczy ze choc 10baniek zarobia na Dante's Ring, w tamtych spolkach tez dlugo zyskow nie bylo nagle w rok 10mkln zl zysku i kurs +1000% w niecaly rok a w w kilka lat do kilku tys % jak zyski byly powtarzane co roku i troche zwiekszane tu moze byc to samo, ta gra bedzie hitem a wycena tylko 15mln zl nie znam bardziej obiecujacej spolki gamingowej i to jedyna ktora w zyciu kupilem z wyjatkiem cdprojet kiedy sie jeszcze nazywal Optimus po 1zl w dolku wziolem ale za wczesnie sprzedalem nim przeksztalcil sie w cdprojekt szkoda bylbym grubym milionerem :P :)