ale już ich nie ma, byli 20 min, oddali ze strata min 10%
akcjonariat reagedia
taki Kris i inni odbiorą im resztę akcyjek bo te debile
zobaczyli w komunikacie tylko 0,99
komunikat ewidentnie pod DT
to przecież tylko 1000 akcji po 0,99 co daje 990 PLN
wydatek jak h.....
och jełopy
z całym szacunkiem dla spółki ale spekóła siedzi tu na całego z 1,15 na 1 a Patrowicz no cóż jazdy były na Atlantisie, Izolacji i na Urlopach o Fonie (i co tam narobił nie wspomnę np. pp) też warto wspomnieć nawet teraz gdy jest na ciągłych i co teraz z tymi spółkami odpowiedz sobie sam a karnet zleceń na urlopach zawalony na k na maxa i te 360 mln akcji po splicie przecież to rynek nc spekulacyjnie można pograć ale na dłużej to tykająca bomba
nie inwestuje w nc a dlaczego przykładów ostatnimi czasy cała masa m.in urlopy, epigon, doradzcy, viaguara, veno, vision, starkdev ale jak ty wiesz to inwestuj i napisz po zamknięciu sesji ile to wirtualnie zarobiłeś wchodząc na dołkach i wychodząc na górkach
wiesz, to już tak jest, że jeden debil z drugim wkleja w każdym wątku spółki której nie ma tekst, aby uchronić ludzi (wg niego) od straty kasy, co za altruizm
to nie chodzi o to ile urlopy sa warte, bo tutaj masz racje, gdyby patrzec na fundamenty to powinno kosztowac grosze, ale tutaj chodzi ile akcji zostalo w obiegu, chodzi tez o patrowicza i o to ze ciagle dokupuja akcje, wystarczy porównywać codziennie ile jest akcji wystawionych na sprzedaz po wysokich cenach, ff sie zmniejsza a patrowicz i jego ludzie nie pozwola teraz zeby kurs poszedl nisko, bedzie pompka i trzeba bedzie wyjsc w odpowiednim momencie bo masz racje w jednym, w pewnym momencie to pierdolnie ale jeszcze nie teraz, oni jeszcze nie zarobili tutaj. pozdrawiam.
kolego oni właśnie tu zarabiają, wywalając powolutku z dnia na dzień, przecież nie sypnął na tak małej spółce od razu wszystkiego, zastanów się.
Oni nie dokupują, oni ubierają już Ciebie i resztę :)
ja swoje na Urlopach zarobiłem, wywaliłem po 1,10 i mi starczy, a T wywalisz po 50 groszy te zakupione po 1 zł :) ciesz się bo to i tak nie duża strata będzie :)
Pozdrawiam
każdy ma swoją teorie, zarobili to na chemosie gdzie kurs poszedł ponad 1000%, tutaj był wzrost 200% i zobacz sobie ile akcji poszło, ja mam kupione po 53 gr a nie po 1 zł to raz, dwa sprzedam kiedy uznam to za stosowne, pozdrawiam.
Przecież wiadomo że pójdzie w górę chociażby ze względu na split a pewnie będą jakieś inne infa --powiem tak kto teraz nie bierze po taniości zapłaci więcej
niom, freene pisz wiecej, bo jest szansa dotarcia do ludu:)
Generalnie na forach mętlik z pomieszaniem w skali od 50 gr (vel8) do 10 zl. Ktoś rację mieć musi.
powiem jeszcze raz, ze fakty sa takie:
Poszło 200% ale nie było wszystko zebrane na dołku, dokupowano po drodze.
A to znaczy, ze Patrowicz ma na razie max 100% i mnóstwo sie narobił. W dodatku wcale nie wywala, bo gdyby to robił to zwaliłby kurs na 20 gr (no chyba ze ktoś teraz od niego odbiera) ale wyraznie widac zbieranie, nie dystybucje.
Nielogiczne jest zakładanie końca pompki. Chemos z 1500% to kierunek. dlatego uwazam 10 zł za ostrożne minimum:)